CS:GO kasalarının 125 TL'ye satılması mantıklı mı?

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam hesabım açık olduğu için bir arkadaş hesabımı incelemiş ve bana Steam CS:GO kasalarımı almak istediğini söyledi. İlk başta skin teklif etti ama ben nakit istedim 125 TL veririm dedi. Sizce mantıklı mı?
4X eldiven kasası(51TL)
5-6 tane 4-5 TL'lik kasa.
10 tane 12 TL'lik kasa var.
( En düşük satış bedelleri hesaba katılmıştır)
Sizce bu kasaları nakit 125 TL'ye vermek mantıklı mı yoksa ben daha fazlasına satabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Steam hesabım açık olduğu için bir arkadaş hesabımı incelemiş ve bana Steam CS:GO kasalarımı almak istediğini söyledi. İlk başta skin teklif etti ama ben nakit istedim 125 TL veririm dedi. Sizce mantıklı mı?
4X eldiven kasası(51TL)
5-6 tane 4-5 TL'lik kasa.
10 tane 12 TL'lik kasa var.
( En düşük satış bedelleri hesaba katılmıştır)
Sizce bu kasaları nakit 125 TL'ye vermek mantıklı mı yoksa ben daha fazlasına satabilir miyim?
Mantıksız, eldiven kasaları sadece 200 tl. Envanterde rahat 400 tl var, 125 tl nedir?

Hocam nakit piyasası genel olarak %60 - %65 ile yani %30 - %35 indirim ile satılıyor. Sizin öğeleriniz toplamı 350 TL desek, %40 indirimle satsanız 210 TL eder. %50 yani yarı yarıya bile verseniz 175 TL eder. 125 TL mantıklımı sorunuza cevap olmuştur umarım. :)

Envanterinizdeki kasaların hepsini satıp bir skin alsanız, ve bu skini çeşitli satış sitelerinden birinde satışa koysanız alacağınız para neredeyse 125 TL'nin iki katı olur. Yani sorunuzun cevabı hayır değil.

Envanterinizdeki kasaların hepsini satıp bir skin alsanız, ve bu skini çeşitli satış sitelerinden birinde satışa koysanız alacağınız para neredeyse 125 TL'nin iki katı olur. Yani sorunuzun cevabı hayır değil.

Hocam nakit piyasası genel olarak %60 - %65 ile yani %30 - %35 indirim ile satılıyor. Sizin öğeleriniz toplamı 350 TL desek, %40 indirimle satsanız 210 TL eder. %50 yani yarı yarıya bile verseniz 175 TL eder. 125 TL mantıklı mı sorunuza cevap olmuştur umarım. :)

Sadece eldiven kasalarını pazarda satsan bile 125TL'den fazla para kazanmış oluyorsun.

Mantıksız, eldiven kasaları sadece 200 TL. Envanterde rahat 400 TL var, 125 TL nedir?

Sağ olun Steam'den satacağım ama Steam da 500 TL gibi bir para olacak ne yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı