Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 31 Aralık 2020 #1 CS:GO oynuyordum. Sonra bir kapadım oyunu, YouTube'a geçtim. Bir CS gireyim dedim, oyun kendiliğinden silinmiş ve tekrar yüklenmiyor.
CS:GO oynuyordum. Sonra bir kapadım oyunu, YouTube'a geçtim. Bir CS gireyim dedim, oyun kendiliğinden silinmiş ve tekrar yüklenmiyor.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2020 #2 Kütüphanenizde görünüyorsa kısayol oluşturun ve oyun dosyalarını doğrulayın.
bngnsr Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 Bilgisayarınızda virüs olabilir mi? taratsanız iyi olur.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Allh allah derti neymis ki? Steam kütüphanenizden oyunun dosyalarını kontrol edin eğer mevcutsa steamda dosya doğrulama yapın olmazsa indirmeye bas zaten oyun sende mevcut olduğu için 1-2 bir şey yükler bence sonra düzelir.
Allh allah derti neymis ki? Steam kütüphanenizden oyunun dosyalarını kontrol edin eğer mevcutsa steamda dosya doğrulama yapın olmazsa indirmeye bas zaten oyun sende mevcut olduğu için 1-2 bir şey yükler bence sonra düzelir.