CS:GO Kırık Diş kasalarının fiyatları artar mı?

Hocam o kadar kasayı nasıl satıyorsunuz acaba? Tek tek uğraşmak yormuyor mu? Bu arada dediğiniz oldu. Yeni bir kasa çıktı ve bütün eşyaların fiyatları dibi gördü. Bir kasa alacak olsanız şu an hangi kasayı alırdınız?

Şimdi merak ettiğim birşey var. Hangi dediğim oldu? Çünki bu konuda dediklerim sınırlıydı malım yatırım tavsiyesi suçmuş (aşırı derece komiğime gidiyor bu cümle) Bir konuda Kırık Diş 3.80 olacağını, dün Kırık diş kasasını 4.00 TL den aldım. Yukarıda ise Prizma kasası ile ilgilendiğimi üstü kapalı imâ ettim. Prizma kasası Rare oldu. Birçok tahminim var elbet lakin şunu unutmayalım bu kada fiyatları hala yüksek. Bu fiyatlar alt fiyatlar değil.. Sorunuza gelince;

Tek tek satmıyorum elbette, steam ınventory helper chrome uygulaması ile toplu satış yapılabiliyor. (Kullanımı araştırın, pazar fiyatına göre ayarlarsanız zarar edebilirsiniz.)

Şuan için önerebiliceğim bir kasa yok çünki şuanki kasalar hala yüsek fiyatları, fiyatlar henüz rayında değil. Örneğin Clutch Kasası 1.15 lerden, Kroma3 0.32 lerden, Gamma2 0.90, Tehlikeli bölge 0.27 lerden yükseldi ve yeni kasa gelmesine rağmen beklenen düşüşü yaşamadı. Fiyatlar tekrar yükselebilir lakin şuanki fiyatlar dahi kalıcı değil. Öneride bulunmam. Kâr edersin mutlu olursun aklına bile gelmem : )) zarar edersin her gün beni anarsın. : ))

Ağustos ayına kadar takip edin pazarı yada CS:20 kasası 0.40 dan sipariş verin
Tehlikeli Bölge 0.25 gibi kasalara sipariş verin, verin 3-5 ay bekleyin.

Bütün eşyalar henüz dibi görmedi. Buna göre hareket edin. : )

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Madem öneriniz yok bende kendi bildiğimi yapayım o zaman. Steam hesabımda güncel olarak 56 kuruş var. 4 adet Furia RMR sticker'ı sipariş verdim 14 kuruştan. İleride 17-18 kuruştan bile satsam kar, kardır.

Ufak ufak kazanmak her daim daha garantilidir. öneri olarak demiyim ama Prizma kasası takip edin. Şahsen ben 0.40 kuruştan 3.000 adet sipariş verdim bekliyorum. 0.35 düşse bile korkmuyorum çünki rare oldu bu kasa 0.40-0.80 TL bandında oynayacak kısa vadede. Uzun vadede ise 0.40 dan alamayacağız. : ))

"Rare" olduğu nasıl anladınız? Kasaların oyun içindeki nadirliklerinden mi bahsediyorsunuz? Onlar değişiyor muydu yahu?

Evet oyun içi yada oyun sonrası düşme olasılığından bahsediyorum. Nasıl anlıyorum çok güzel bir soru. : ))

Defalarca kez forumda insanlar yatırım tavsiyesi suç diye diye bitmek bilmediler. Ve bilgisi olan insanların önünü kapattılar. Forumda tavsiye nin diğer adı öneri olmuş durumda. Türkçe sitelerde bu tarz bilgiler mümkün değil ne yazıkki.

Türk toplumu haricinde İnsanlar kendi topluluklarında hangi kasa rare olduğunu anlayabilmek için topluluk oluşturuyorlar. Ve oyun sonrası düşen kasaları paylaşıyorlar. Haftalık bakıldığı zaman hangi kasa rare olduğu çok basit anlaşılıyor. Bunun gibi binlerce toplukuk var, siteler, grafikler var. Ama bizim topluluğumuz ego dan başka birşey değil.. Youtube da tavsiye ararız, forumlarda fikir ararız. Emek vermeden ekmek isteriz.

En basiti ise Ocak ayında 0.15 olan Prizma kasası yükseliş önce 0.17 ardından 0.23 sonra 0.27 daha sonrasında 0.34 yükseldi. Düşüşe geçerek 0.23 bandına geriledi. Ve Pirma kasası 0.23 den 1 gecede 0.70 TL ye yükseldi?

Anlamın yolları bu yani; Araştırmak - takip etmek..

Keşke sorsak Google a da bize söylese bizde o öğeyi alıp zengin olsak.

Son 1 yılda hatta 1.5 yılda hangi kasanın ne kadardan yükseldi ve tam tersi ne kadardan düştü hepsi hafızamda. : ))

Takip ediyorum günde 2 defa bakmak yeterli oluyor. Onun içindir tavsiye konusu sıkıntı. Umarım soruna detaylı cevap olmuştur. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…