Dediğim gibi Bronz eloda maç oynarsan tabii velet kitlesi dersin.Ben Valorant sevmiyorum. Fakat oyunu değil kitlesi. Kitlesi velet. Ayrıca oynayış biraz çocuksu geliyor.
CS:GO oynayan insanların büyük birçoğunluğunun Valorant'tan nefret ettiğini fark ettim. Valorant oynayan insanlar CS:GO'ya karşı böyle bakmamasına rağmen neden Valorant sürekli linç yiyor anlayamadım gitti. Arkadaş, beğenmiyorsan oynama. Tercih senin. Ama bronz eloda İstanbul sunucusunda ranked girip sonra kitlesi çok kötü dersen, oyuna haksızlık etmiş olursun. Burada Valorant'ı savunmuyorum bu arada. CS:GO'nun ön yargılı toxic kitlesinin neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
CS ve içinde skillerin olduğu bir oyunu karşılaştırmak saçmalık tek karşılaştırılabilecek yönleri mekanikler.
Ben hiç görmedim. Valorant oynayanların büyük bir çoğunluğu benim gibi CS'den geçme değil mi zaten?Aynısı Valorant kitlesi içinde geçerli hocam?
Instagram'da falan sürekli CS:GO çöp Valorant kat be kat daha iyi gibi şeyler görüyorum.
Nerede gezdiğinize bağlı yani.
Yalnız ben CS veya Valorant çok nadir oynuyorum. Fanboyluk yapmana gerek yok.
Hocam Valorant izlenme sayısı olarak CS'yi geçiyor diye kuduruyor arkadaşlar.
Valorant oynamak için TR sunucu olması bile yeterli.
Dediğim gibi bronz eloda maç oynarsan tabii velet kitlesi dersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.