CS:GO kitlesi neden Valorant'tan nefret ediyor?

CS:GO oynayan insanların büyük birçoğunluğunun Valorant'tan nefret ettiğini fark ettim. Valorant oynayan insanlar CS:GO'ya karşı böyle bakmamasına rağmen neden Valorant sürekli linç yiyor anlayamadım gitti. Arkadaş, beğenmiyorsan oynama. Tercih senin. Ama bronz eloda İstanbul sunucusunda ranked girip sonra kitlesi çok kötü dersen, oyuna haksızlık etmiş olursun. Burada Valorant'ı savunmuyorum bu arada. CS:GO'nun ön yargılı toxic kitlesinin neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Aynısı Valorant kitlesi içinde geçerli hocam?

Instagram'da falan sürekli CS:GO çöp Valorant kat be kat daha iyi gibi şeyler görüyorum.
Nerede gezdiğinize bağlı yani.

CS ve içinde skillerin olduğu bir oyunu karşılaştırmak saçmalık tek karşılaştırılabilecek yönleri mekanikler.

Belki de kıskanıyorlardır her 3 ay oyuna güncelleme geldiğinden ve Türk sunucusu olduğundan sonuçta oyun çıkalı 10 yıl oluyor hala Türk sunucusu yok.

Aynısı Valorant kitlesi içinde geçerli hocam?

Instagram'da falan sürekli CS:GO çöp Valorant kat be kat daha iyi gibi şeyler görüyorum.
Nerede gezdiğinize bağlı yani.
Ben hiç görmedim. Valorant oynayanların büyük bir çoğunluğu benim gibi CS'den geçme değil mi zaten?

Hocam Valorant izlenme sayısı olarak CS'yi geçiyor diye kuduruyor arkadaşlar.

CS anasının babasının malı mı da kudursun bu arkadaşlar? Kudurmalık bir şey yok, iki oyunu da oynuyorum. Valorant'ın vurus mekanizması ve fizik motoru CS'den daha kötü. Gercekten daha uzak olduğu için daha az seviliyor ancak CS'den iyi yönleri de yok değil. Oyun sadece aim-fight'a dayalı olmadığı için akıl oyunlarınızla skill-fight ile rakibi öldürme sansınız oluyor. Zaten en temel fark bu.

Valorant oynamak için TR sunucu olması bile yeterli.

Valorant'ın TR sunucusundaki ping durumu CS'nin Avrupa sunucularından daha kötü durumda diye düsünüyorum ayrıca. Sürekli kopan bağlantılar ve ağ sorunlarıyla boğusuyorsun.

Ve yine ayrıca Valorant kac yıldır oynanıyor ki CS ile kıyaslıyoruz? Valorant 15 sene oynanmıs mı ki CS kadar efsane bir oyun olsun. CS'nin gercek hayatta bir hikayesi var, kurgu bir hikaye yazmak zorunda değil kimse CS için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi bronz eloda maç oynarsan tabii velet kitlesi dersin.

Hocam İstanbul sunucusunda küfür yiyorum diye yabancı sunucuda oynuyorum.
1 kişi Türk çıktı ve küfür edip kanserlik yapan tek kişi de oydu.
Peki neden çoğu kişi düşük rütbede oynayıp CS:GO hile dolu diyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı