A ahmtbsk Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #1 Bildiğiniz üzere CS:GO'da Steam grup kısaltmasını isminizin başına tag olarak koyabiliyorsunuz fakat ben şu an tag alamıyorum grupta olduğum halde CS:GO'da takım etiketi yok diyor.
Bildiğiniz üzere CS:GO'da Steam grup kısaltmasını isminizin başına tag olarak koyabiliyorsunuz fakat ben şu an tag alamıyorum grupta olduğum halde CS:GO'da takım etiketi yok diyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Kasım 2020 #2 Oyundan çıkıp tekrar girmeyi dener misin? Eğer grubun ID'si varsa söyler misin? Artı 0 Eksi
KS KS A ahmtbsk Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #3 TÇB dedi: Oyundan çıkıp tekrar girmeyi dener misin? Eğer grubun ID'si varsa söyler misin? Genişletmek için tıkla... çok fazla çık gir yaptım son günlerde sadece bu konuyu araştırıyorum fakat herhangi bir bilgi bulamadım grubun ID sini bilmiyorum Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Oyundan çıkıp tekrar girmeyi dener misin? Eğer grubun ID'si varsa söyler misin? Genişletmek için tıkla... çok fazla çık gir yaptım son günlerde sadece bu konuyu araştırıyorum fakat herhangi bir bilgi bulamadım grubun ID sini bilmiyorum
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Kasım 2020 #4 Mümkünse grubun linkini atar mısınız? Artı 0 Eksi