CS:GO koleksiyon paketleri indirime giriyor mu?

Hayatımda çıkan en değerli item. Bendede para yok envanterdeki bıçak benim değil :)

10 tane açtım
330x192.png

kasadan çıkardığım en değerli skin :(

Hocam sanırım hemen satmışsınız skini. Skinler yeni çıktığında genel olarak hemen satılmaz ancak satılırsa çok büyük kardasınız.

Asıl direkt satılır. Zaman geçtikçe skinin hype'ı gidiyor biraz olsa da fiyatı düşüyor. Örneğin yeni bir kasa çıkınca 130 TL'lerden başlar sonra gitgide fiyatı düşer. Muhtemelen o skin için de olur diye düşünüyorum. Pazar mantığı böyle çalışıyor.

Asıl direkt satılır. Zaman geçtikçe skinin hype'ı gidiyor biraz olsa da fiyatı düşüyor. Örneğin yeni bir kasa çıkınca 130 TL'lerden başlar sonra gitgide fiyatı düşer. Muhtemelen o skin için de olur diye düşünüyorum. Pazar mantığı böyle çalışıyor.
Ben skinler için konuşmuştum siz kasa ile cevap vermişsiniz. Kasalar elbette satılacak insanlar açmak için koşuyor. İş skinlere gelince durum farklı çünkü herkes biliyor ki sayısı arttıkça değeri düşecek ve yaklaşık 2 haftaya olması gereken değere inecek. Yorum yapmadan daha dikkatli okuyalım lütfen.

Ben skinler için konuşmuştum siz kasa ile cevap vermişsiniz. Kasalar elbette satılacak insanlar açmak için koşuyor. İş skinlere gelince durum farklı çünkü herkes biliyor ki sayısı arttıkça değeri düşecek ve yaklaşık 2 haftaya olması gereken değere inecek. Yorum yapmadan daha dikkatli okuyalım lütfen.
Ekran görüntüsü 2023-04-25 165256.png
Aynı şeyleri söylüyoruz sanırım. Görselde olduğu gibi skin ilk çıktığında fiyatı baya yüksekten başlıyor sonrasında olması gereken değere düşüyor. Eğer adam M4'ü olduğu gibi satmasa ileriki zamanlarda düşük fiyattan satmak zorunda kalacaktı. Kasayı örnek olsun diye verdim. Görseldeki gibi skinden de örnek vermiş olayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı