Hayatımda çıkan en değerli item. Bendede para yok envanterdeki bıçak benim değilParası olana çıkıyor hep fakirlere çöp çıkıyor.
10 tane açtımKaç tane açtınız![]()
Hayatımda çıkan en değerli item. Bendede para yok envanterdeki bıçak benim değilParası olana çıkıyor hep fakirlere çöp çıkıyor.
10 tane açtımKaç tane açtınız![]()
Ben 40 tane açtım pembe bile çıkmadı. Şuraya sad pepe emojisi ekleyin.Hayatımda çıkan en değerli item. Bendede para yok envanterdeki bıçak benim değil
10 tane açtım
Hayatımda çıkan en değerli item. Bendede para yok envanterdeki bıçak benim değil
10 tane açtım
Hocam sanırım hemen satmışsınız skini. Skinler yeni çıktığında genel olarak hemen satılmaz ancak satılırsa çok büyük kardasınız.Hayatımda çıkan en değerli item. Bendede para yok envanterdeki bıçak benim değil
10 tane açtım
Hocam sanırım hemen satmışsınız skini. Skinler yeni çıktığında genel olarak hemen satılmaz ancak satılırsa çok büyük kardasınız.
Hocam sanırım hemen satmışsınız skini. Skinler yeni çıktığında genel olarak hemen satılmaz ancak satılırsa çok büyük kardasınız.
Ben skinler için konuşmuştum siz kasa ile cevap vermişsiniz. Kasalar elbette satılacak insanlar açmak için koşuyor. İş skinlere gelince durum farklı çünkü herkes biliyor ki sayısı arttıkça değeri düşecek ve yaklaşık 2 haftaya olması gereken değere inecek. Yorum yapmadan daha dikkatli okuyalım lütfen.Asıl direkt satılır. Zaman geçtikçe skinin hype'ı gidiyor biraz olsa da fiyatı düşüyor. Örneğin yeni bir kasa çıkınca 130 TL'lerden başlar sonra gitgide fiyatı düşer. Muhtemelen o skin için de olur diye düşünüyorum. Pazar mantığı böyle çalışıyor.
Ben skinler için konuşmuştum siz kasa ile cevap vermişsiniz. Kasalar elbette satılacak insanlar açmak için koşuyor. İş skinlere gelince durum farklı çünkü herkes biliyor ki sayısı arttıkça değeri düşecek ve yaklaşık 2 haftaya olması gereken değere inecek. Yorum yapmadan daha dikkatli okuyalım lütfen.
M4A4 en pahalı olan skin şu an 18.000 TL'den satılıyor ileride düşer mi bilemem.
Aynen ya. Ben o kadar çok açmadım 10 tane açtım ama en iyisi usp-s çıktı 2 tane de skinim çöp oldu.Sakın açmayın. Sabah 1500 TL çöp oldu. 40 tane açtım hepsi çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.