CS:GO Linux'da yazılar bulanık gözüküyor

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Aynen bu linkteki gibi oluyor oyun içi yazılar. Ayrıca orada yazılmamış ama envanterde normalde renkli olması gereken startrak yazısı falan da beyaz renkli gözüküyor. Nasıl düzeltirim? Dağıtım Arch Linux.

Kenar yumuşatmanın buna sebep olduğu açık, ekran kartı yazılımından CS:GO için oluşturulmuş profil bölümünde kenar yumuşatma ve morfolojik filtreleme ayarlarını biraz karıştırarak çözmeyi denedin mi?
Nasıl yaparım? Ekran kartım RTX 3050.

Nasıl yaparım? Ekran kartım RTX 3050.
1687709269439.png

Nvdia'nın ekran kartı yazılımını aç, daha sonra csgo.exe yi seçip ayarlarını değiştirebileceğin bir pencereye geçmen gerek, oradan ayarları biraz kurcala. Kalite ayarlarıyla alakalı bir durum olmalı, amd ekran kartımda bazı grafik ayarlarını değiştirdiğimde yazılar bende de bulanık hatta bozuk görünüyordu.

Eki Görüntüle 1836060

Nvdia'nın ekran kartı yazılımını aç, daha sonra csgo.exe yi seçip ayarlarını değiştirebileceğin bir pencereye geçmen gerek, oradan ayarları biraz kurcala. Kalite ayarlarıyla alakalı bir durum olmalı, amd ekran kartımda bazı grafik ayarlarını değiştirdiğimde yazılar bende de bulanık hatta bozuk görünüyordu.
Linux'dayım Windows'da değil. Linux'a bu yok X Server Settings var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı