CS:GO, LoL gibi oyunlar yetenek işi midir?

gamerr28

Hectopat
Selamlar yeni aldığım bilgisayarımda CS:GO'da 250-300 FPS'lerde oynarken LoL'de 250 FPS civarlarında oynuyorum. Monitörüm 240Hz yenileme değerine sahip.
Fakat anlamadığım bir şekilde 60-80 FPS alan 60 Hz panele sahip laptoplarda oynayan 1, 2 arkadaşım benden çok ama çok daha iyi oynuyorlar. Ayrıca genelde 30-40 pingde oynuyorum onlarınki benden bir tık fazla oluyor. Bu tarz oyunları oynamaya birlikte başladık. Her zaman birlikte oynadık. Sistemim iyi olmasına rağmen neden kötüyüm sizce? FPS'in yüksek olması dezavantaj mı sağlıyor, bileğimle alakalı bir durum mudur, yani kısaca yeteneğe bağlı mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyun da bana kalırsa kesinlikle pratik işi ne kadar fazla oynarsan o kadar pratiğin olur ve oyunda daha iyi olursun tabii başında yetenek yoksa ne kadar fazla oynarsan oyna hiçbir şey elde edemezsin :)

Selamlar yeni aldığım bilgisayarımda CS:GO'da 250-300 FPS'lerde oynarken LoL'de 250 FPS civarlarında oynuyorum. Monitörüm 240Hz yenileme değerine sahip.
Fakat anlamadığım bir şekilde 60-80 FPS alan 60 Hz panele sahip laptoplarda oynayan 1, 2 arkadaşım benden çok ama çok daha iyi oynuyorlar. Ayrıca genelde 30-40 pingde oynuyorum onlarınki benden bir tık fazla oluyor. Bu tarz oyunları oynamaya birlikte başladık. Her zaman birlikte oynadık. Sistemim iyi olmasına rağmen neden kötüyüm sizce? FPS'in yüksek olması dezavantaj mı sağlıyor, bileğimle alakalı bir durum mudur, yani kısaca yeteneğe bağlı mı? Teşekkürler.

Yeteneğe bağlıdır tabii ki ama FPS arttıkça oyuncuların K/D değeri artması normal hatta araştırma falan vardı sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı