CS GO LOL PES FIFA için ucuz sistem

samet.tan

Hectopat
Daha fazla  
CS GO LOL PES FIFA gibi oyunlar oynuyorum. Bana monitor haric guzel ama ucuz bildiginiz bi sitem varsa yardim edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaba taslak çok rahat işinizi görecek hatta daha üst seviye oyunları bile oynamaya müsait bir sistem bu. Ancak bütçe belirtirseniz daha uygun sistem önerileri alabilirsiniz. Örneğin bütçeniz bunun üstüne çıkmaya müsaitse daha iyi bir kasa ve daha verimli bir güç kaynağı alınıp ileride ekran kartı takviyesine uygun ortam hazırlanabilir. Ya da tam tersi olup daha ucuz bir kasa, daha ucuz bir anakart daha ucuz bir işlemci tercih edilebilir. Size tavsiyem bu saydığınız oyunları oynayacaksanız Apu işlemci almanız. Kendi içindeki gpu bu oyunlara yeterli.

2100 TL
İşlemci (685TL) : AMD A-10 7890K AMD A10 7890K Soket FM2+ Wraith Soğutucu 4.1GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci
Anakart (265 TL) : MSI A68HM MSI A68HM GAMING Soket FM2+ DDR3 2400Mhz(OC) VGA&HDMI&DVI Anakart
Ram 473 TL : GSkill (2x8) 16 GB GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 2400Mhz CL11 1.65V Dual Kit Ram
Kasa 324 TL: ThermaltakeVersa II 500w THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
SSD 350 TL : Corsair LE 240 GB Corsair 240GB LE Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı