Çözüldü CS:GO mekan başlatılıyor ekranında atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Hakan Evginer

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8GB(2x4) 1600MHz RAM
Ekran kartı
Sapphire RX580 Nitro+ 4GB
Anakart
Gigabyte H81M-S1
İşlemci
i5-4590
Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO mekan başlatılıyor yazısı ekranında birkaç saniye içinde oyundan atıyor. 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Oyunu SSD'ye taşıdım ve bir iki oyun oynadım(o sırada grafikte bozulmalar başlamıştı ama anlamadım). Sonra dün tekrar oynamak istedim ve sorun bu. Ben de aşağıdakileri yaptım ama nafile. 1-2 atölye haritası denedim, girebiliyorum. Normal Online maplere giremiyorum.
  • Oyunu ve Steam'i silip yüklemeyi.
  • Oyun dosyaları bütünlüğünü doğrulamayı.
  • Sistem olay görüntüleyici üzerindeki hatada belirtilen tier0.dll dosyasını silip yeniden yüklemeyi denedim.
  • CS:GO dump dosyası oluşturuyor fakat boyut 0KB ve boş (isterseniz eklerim)
Dediğim gibi diğer hiçbir şeyde sorun yok. Donanımsal olduğunu sanmıyorum. 1 gün önce sorunsuz oynuyordum. Sistem olay günlüğünü ekliyorum. Sistem olay günlüğünü .txt olarak ekleyebildim en fazla.

Dosya Ekleri

• csgo system evtx.txt
    1,1 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüldü, AMD ekran kartı olanlar için çözümü buldum:
Sırasıyla Radeon uygulamasında Ayarlar > Ekran kartları > Gelişmiş > GPU iş yükü kısmını ekran kartları olarak değiştirin.
Steam>steamapps>common>counter: Strike global offensive>csgo>maps

Girilemeyen mapleri adıyla bulup silmeniz doğrultusunda mape girerken en baştan yükleyecektir, sorununuzu çözebilir.

Bu işe yaramadı. Oyun hiç açılmadı hatta sonra dosya doğrulaması yaptım. Mapler yüklendi ama sorun devam ediyor.

Çözüldü, AMD ekran kartı olanlar için çözümü buldum:
Sırasıyla Radeon uygulamasında Ayarlar > Ekran kartları > Gelişmiş > GPU iş yükü kısmını ekran kartları olarak değiştirin.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı