B Batuhan Ayaz Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 CS:GO'ya yeni başladım. Müzik kitleri hangi durumlarda çalıyor bilgisi olan var mı? Sadece MVP olunca mı çalıyor?
CS:GO'ya yeni başladım. Müzik kitleri hangi durumlarda çalıyor bilgisi olan var mı? Sadece MVP olunca mı çalıyor?
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 MVP - Ana menü - bomba patlamasına 10 saniye kala- ölünce .
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 3 Ocak 2024 #3 Herkesin duyduğu olan MVP olunca çalıyor. Fakat kendiniz duyduğunuz kısımlar var bunlar: Raunt son 10 saniye Takım seçim ekranı Maç kazanma/kaybetme Ölü kamerası Bomba kurulma Bomba patlamasına son 10 saniye Raunt başı Tabii ayarlardan ses seviyelerini ayarlayabiliyorsunuz.
Herkesin duyduğu olan MVP olunca çalıyor. Fakat kendiniz duyduğunuz kısımlar var bunlar: Raunt son 10 saniye Takım seçim ekranı Maç kazanma/kaybetme Ölü kamerası Bomba kurulma Bomba patlamasına son 10 saniye Raunt başı Tabii ayarlardan ses seviyelerini ayarlayabiliyorsunuz.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.931 Çözümler 39 Yer Berlin 3 Ocak 2024 #4 Batuhan Ayaz dedi: CS:GO'ya yeni başladım. Müzik kitleri hangi durumlarda çalıyor bilgisi olan var mı? Sadece MVP olunca mı çalıyor? Genişletmek için tıkla... Ana Menü Round Başlangıcı Round Bitişi Bomba Kurma / Rehine alma Bomba Uyarısı Round Kazanma Round Kaybetme Round Bitiş Uyarısı Ölüm Kamerası MVP
Batuhan Ayaz dedi: CS:GO'ya yeni başladım. Müzik kitleri hangi durumlarda çalıyor bilgisi olan var mı? Sadece MVP olunca mı çalıyor? Genişletmek için tıkla... Ana Menü Round Başlangıcı Round Bitişi Bomba Kurma / Rehine alma Bomba Uyarısı Round Kazanma Round Kaybetme Round Bitiş Uyarısı Ölüm Kamerası MVP
B Batuhan Ayaz Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 519928 dedi: Herkesin duyduğu olan MVP olunca çalıyor. Fakat kendiniz duyduğunuz kısımlar var bunlar: Raunt son 10 saniye Takım seçim ekranı Maç kazanma/kaybetme Ölü kamerası Bomba kurulma Bomba patlamasına son 10 saniye Raunt başı Tabii ayarlardan ses seviyelerini ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Herkesin duyduğu için her el mvp olmam lazım yani oda çok zor
519928 dedi: Herkesin duyduğu olan MVP olunca çalıyor. Fakat kendiniz duyduğunuz kısımlar var bunlar: Raunt son 10 saniye Takım seçim ekranı Maç kazanma/kaybetme Ölü kamerası Bomba kurulma Bomba patlamasına son 10 saniye Raunt başı Tabii ayarlardan ses seviyelerini ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Herkesin duyduğu için her el mvp olmam lazım yani oda çok zor