Rehber CS:GO nasıl Pro olunur?

Kardeşim çözünürlüğü 100000'a 1 yapsan bile bir şey değişmeyeceğini biliyorsun değil mi? Görüntü hiçbir şey ifade etmiyor önemli olan heartbox ve bunu asla ayarla değiştiremezsin.

Widescreen yapılabiliyor.

Nasıl.

Master Guardian 2'yım 16:9 gayet normal dediğim gibi aimbot ta 500 adam neden? Dust2 oynayıp MG2'ye kadar kolay çıkılmaz zaten. Ben G2 takip ediyorum. Pro Player'la alakalı bir şey demedim günde en az 6 saate yakın CS deyim ekibimle. Valorant ve CS'yi aynı anda oynamam spray larima etki yapabilir. Monitörüm 165Hz sıkıntı çekmiyorum. Monitörümun özelliği olan ekstra aimi acıyorum. Ve bu sadece öneri abartiya gerek yok. Nasıl sorularının hepsini cevaplayabildim mi.

Son düzenleme:
Çoğu CS:GO profesyonel oyuncusunun 4:3 oynamasının sebebi ona alışık olmaları. Bu insanlar CS oynamaya CS:GO ile başlamadılar. O zamanda 16:9 monitör yaygın olmadığından dolayı 4:3 monitöre alıştılar ve o çözünürlükle devam ediyorlar. 4:3 çözünürlük seçince "pro" falan olmuyorsunuz yani.

16:9 oynayan Prolarda var tamamen tercih meselesi.

Teşekkürler dostum! Bu arada yazı gayet güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…