Rehber CS:GO nasıl Pro olunur?

Anlamsız bir biçimde 4:3 alınca CS 1.6'dan farkı kalmıyor oyunun ben sadece aimbot a girerek AK47 ile aimi mi neredeyse üst seviyelere çıkarttım pek detaya ihtiyaç yok bana sorarsanız monitörünüz 27' ise 4:3 e gerek yok.

Crosshair konusu tamamen yanlış. Alışkanlık meselesi. Bir insan kendini nasıl rahat hissediyorsa kendine göre cross ayarlamalı. Daha sonra zaten crosshair stiliniz oturuyor, rahatsızlık hissederseniz ufak düzenlemeler yapıyorsunuz. İçi açık ya da kapalı cross fark etmez, her cross stilini denedikten sonra kendine en yatkın olanı bulursun.

Çözünürlük konusu da aynı ilkte dediğim gibi alışkanlık meselesi. Ufak çözünürlükle oynamanın avantajı varsa dezavantajı da var. Onu da deneyerek bulmak en iyi çözüm.

Oyun stiline göre değişir. Bir yere rush atıyorsan 4 kişinin yetmediği durumlarda 5. kişi gerekir mantıken. Çoğu maçlarda rahatsız olduğum şey bu beraber oynamamız gereken yerde diğer adam kendi başına buyruk oynuyor ve herkes ölürken o adam haritanın başka ucunda bıçak inceliyor.

Crosshair placement çok önemli, kesinlikle öğrenilmesi ya da geliştirilmesi lazım.

Rehber mantık olarak hatalı. Pro olmak (?) isteyen oyuncular alışkanlıklarını bozarak bu rehbere uysa daha çok noob olur. Pek faydalı bir içerik değil.

Ayrıca yıl olmuş kaç hâlâ ekipman muhabbeti, hz muhabbetleri dönüyor. 60hz ile faceit 10 yüksek elo oynayan çok adam gördüm. Oynarken ekipmanı çok bahane etmeyin. Emin olun bu kadar sıkıntı edenler, sürekli muhabbetini yapanlara 360hz, üst düzey ekipmanlar versen bile bir şey yapamaz. Sadece daha rahat oynar. Ekipman size yetenek sağlamaz arkadaşlar, kandırmayın kendinizi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes internette soruyor CS:GO nasıl Pro olunur diye. Ben de bugün rehberi yapacağım.

1) aim için en güzel Crosshair içi açık Crosshair'leri tercih edin. Bu sizin adam vurmasını daha kolay yapacaktır.

Eki Görüntüle 835094

2) çözünürlük. Çözünürlük tercihi 16:9 olmayacaktır. 4:3'te oynayın. Yüksek çözünürlükler adamı daha küçük ve vurmanızı zorlaştırıyor. Siz 4:3 yaparak 1024x768 veya 1280x960 çözünürlükte oynayarak oyunun lideri olun.

Eki Görüntüle 835093

3) herkesi aynı yere göndermek. Bu hata hep yapılıyor rekabetçide. Herkes B'ye akım edip 5 kişi gidiyorlar ve sonuç aynı anda ölmeden kaynaklanıyor. Oyunu kazanmak için 2 kişiyi a gönderin ve onu arkalamak için 1 kişiyi B'den gönderin. Eğer bu taktiği yapmaktan korkuyorsanız 3 kişi a tutup 2 kişiyi b tarafına gönderebilirsiniz.

4) rakibin gelceği yeri tutun ve Crosshair'i o tarafa tutun. Erken pozisyon bırakma yapmayın. O rakip vurulacağından emin olmayacak ve daha kolay kazanacaksınız.

5) en güçlü silahı değil. En iyi oynadığınız silahla oynayın. Bu size daha kolay adam öldürmenizi sağlar.

Bugün benden bu kadar. Rehber bu kadardır. Size iyi günler!

İyi demişsin de ben 7gün bekleme süresi aldım o yüzden Valorant başladım tabii alimleri aynı değil 2 oyunun da kısaca CS:GO'yu unuttum.

Rütbeniz ne? Silver iseniz gülmekten sandalyeden düşerim.
İyi demişsin de ben 7gün bekleme süresi aldım o yüzden Valorant başladım tabii alimleri aynı değil 2 oyunun da kısaca CS:GO'yu unuttum.
Rekabetçi Maçtan çıkıp, insanların oyununu kötü etkilerseniz alırsınız o bekleme süresini.

FPS ve kullandığınız ekipmanlar nedir? Çünkü dediğiniz pek inandırıcı değil.
DMG yüksek bı Rank değil ki biraz bile try hard oynayan biri çok rahat çıkabilir ben de 60 hz 5 MS bı monitorle le ye kadar çıktım şu an 8 lvl faceit oynuyorum .
Crosshair ve çözünürlük konusunda haklı olduğunuzu dusunmuyorum kendin için doğru olanı bulmak çok daha önemli . Praktik ve demo izlemek bence çok daha önemli şahsen mm de bunları bilmek ne kadar önemli tartışılır ama faceit de 4-5 lvl gibi düşük elolar da bile rakip taktik yapabiliyor doğru pozisyonu bulmak avantajlı pozisyonları seçebilmek için fazla oynamak ve demo izlemek lazım aim çalışıp pratik yapmak da cabası .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı