Rehber CS:GO nasıl Pro olunur?

CS:GO çok fazla Aim istiyor. Bu oyunu küçümsüyorsunuz. R6 bu kadar Aim'e önem veren bir oyun değil. R6 oynarsanız CS:GO'daki herkes sizi alabilir.
R6'da aim baya önemli. 1 kişi alıp ölecekseniz zaten yaparsınız onda sorun yok. Asıl amaç ölmeden takımı kazandırmak. Bir de R6'da saçma aim sistemi ve silah sekmesi yok. Oynayıp görebilirsiniz.

Yıllar önce cs source ilk çıktığında skype üzerinden konuşarak oynuyoruz girdiğimiz Server adı pirates di sanırım 5-6 kişi beraber giriyoruz klan olmuşuz en küçükleri yaşça benim şimdi hepsi 50 yaşında siz düşünün. Bizi paso vuruyorlar kadir abi sinirlendi bunlar dedi bişey kullanıyor bu normal değil ben sorucam. Gülhan abi dediki kadir yapma sorma öyle bişey dinlemedi tabi. Kadir abi dedi ki gençler siz bu oyunu mouse ile mi oynuyorsunuz yoksa başka bişey mi var diye. Sessizlik oldu bi an sonra biri dediki direksiyon ile oynuyoruz bütün server silahları yere bıraktı herkes bağıra bağıra güldü tabi kadir abi kızdı küfretti banlandı bizde çıktık haliyle şuan o elemanlar gibiyiz bizde herkes voteban yazıyor. Demem o ki pro yu bilmem ama iyi oynamak için çocuk ama çok pratik yapmak alışmak gerekiyor bence

Çözünürlük,vievmodel,croshair,mouse sensivity bunlarin hepsi kişiye özeldir hangisine aliştiysaniz onla devam edin değişiklik yapmak sizden biseyler koparicaktir birde cs de pro olmak çözünürlük değiştirerek sensvitiy değiştirerek olmaz sürekli aim geliştirerek,dm oynayarak ve beraber oynayarak olunur

Tamam kardeşim sen haklısın, onca Pro Lig'de oynayan e-sporcular bilmiyor, bir sen biliyorsun. Ben sadece Dosia'yı biliyorum 16:9 oynayan, başka da yok sürekli 16:9 oynayan Pro Player.
Rank atlamak istiyorsanız oyunu ciddiye alın, yok ben 1 saat CS oynayayım, geriye kalan zamanda Valorant oynarım diyorsanız, bu oyuna alışamazsınız. 500 tane Aimbotz'da adam vurmadan rekabetçi girmeyin. Oyun içi terimlerin İngilizce'sini ögrenin eğer takımınız yoksa. Rus gelirse 'Can you speak English?' diye sorun. Eğer 'No' diyip ısrarla Rusça konuşursa muteleyin geçin. Ben 60 HZ 10 yıllık dönüştürücüyle kullandığım monitörle MG2'ye kadar çıktım. Şu an MG1'im.
CS:GO e-spor gündemini takip edin, kendiniz bir e-spor takımı tutun. Ben Sangal'ı tutuyorum, arada sırada maçlarını da izliyorum. Onlar sayesinde geçen gün Train'de B Apps'den atılan Z smoke'unu öğrendim. Ve sadece Dust 2 girmeyin, çok basit bir map. Longa 2 flaş atıp peeklemekden ibaret. Vertigo, Nuke, Train gibi mapler de girin. En kötü oyuncu kitlesi Mirage ve Dust 2'de. Eğer bunları yaparsanız, kendinizi oyun oynarken hırs yapıyorsunuz zaten. Ve kesinlikle 16:9 oynamayın.
16:9 oynayan sadece dosia'yı bilmeniz ilginç, çünkü en basitinden 16:9 oynamasıyla ünlü olan ropz var; bunlar dışında da 16:9 oynayan bir sürü oyuncu var. "Kesinlikle 16:9 oynamayın." demeniz saçma olmuş. 4:3 oynamak sizi daha iyi bir oyuncu yapmaz. Oyunu ciddiye almak, bol pratik yapmak gelişmenizi sağlar. Oyun ayarları alışkanlık meselesi, bir de yüksek rütbelerde oyundaki rolünüze bağlı. Entry fragger olarak oynuyorsanız geniş çözünürlükle oynamanız daha avantajlı olur. Haritalar hakkında dediklerinize katılıyorum, 2021 yılında dust2'de mm oynanmaz. Profesyonel maçları izlemek size çok şey kazandırabilir ama tüm maçı izlemenize gerek yok; voo, NadeKing, Hellian gibi kanalları izleyerek oyun içi taktikler ve profesyonel maç analizlerine çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

Edit: Hellian son zamanlarda csgo kanalında pek aktif değilmiş sanırım o da gidince düzgün Türkçe içerik çıkaran csgo kanalı kalmamış maalesef.

Son düzenleme:
16:9 oynayan sadece dosia'yı bilmeniz ilginç, çünkü en basitinden 16:9 oynamasıyla ünlü olan ropz var; bunlar dışında da 16:9 oynayan bir sürü oyuncu var. "Kesinlikle 16:9 oynamayın." demeniz saçma olmuş. 4:3 oynamak sizi daha iyi bir oyuncu yapmaz. Oyunu ciddiye almak, bol pratik yapmak gelişmenizi sağlar. Oyun ayarları alışkanlık meselesi, bir de yüksek rütbelerde oyundaki rolünüze bağlı. Entry fragger olarak oynuyorsanız geniş çözünürlükle oynamanız daha avantajlı olur. Haritalar hakkında dediklerinize katılıyorum, 2021 yılında dust2'de mm oynanmaz. Profesyonel maçları izlemek size çok şey kazandırabilir ama tüm maçı izlemenize gerek yok; voo, NadeKing, Hellian gibi kanalları izleyerek oyun içi taktikler ve profesyonel maç analizlerine çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

Edit: Hellian son zamanlarda csgo kanalında pek aktif değilmiş sanırım o da gidince düzgün Türkçe içerik çıkaran csgo kanalı kalmamış maalesef.
Dosia'dan sonra aklıma 'İsminde Z olan bi' tane daha vardı ya, o kimdi ?' diye düşündüm, ama hatırlayamadım ismini. Çözünürlük konusunda haklısın, herkez istediği çözünürlükte oynayabilir ama sen de ben de farkındayız, çok nadir 16:9 oynayan pro player var. Ben 1 tane sayabildim, sen de 2 tane.
Çözünürlük konusunu kendi açtığım rehberde bahsettim, bu rehberi beğenmeyip kendim bir rehber oluşturdum. Bakabilirsin. (Reklam değil, sadece orda da 16:9'dan bahsettim, ondan dolayı atıyorum konuyu.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı