CS:GO ne zamandan beri oynadığımızı nasıl görürüz?

YagizAktug

Hectopat
Yer
Tekirdağ/Kapaklı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam hesabımı CS:GO oynamak için açmıştım ama Steam'de 5 yılı doldurmama rağmen CS:GO'da 5 yıl rozeti gelmedi CS:GO'yu ne zamandan beri oynadığımı görebileceğim bir yer var mı?

Steam'de yazıyor kaç saat oynadığınız. O saati tarayıcıya yazıp güne çevirebilirsiniz.

Steam hesabımı CS:GO oynamak için açmıştım ama Steam'de 5 yılı doldurmama rağmen CS:GO'da 5 yıl rozeti gelmedi CS:GO'yu ne zamandan beri oynadığımı görebileceğim bir yer var mı?
Hesap detaylarından Lisans ve ürün anahtarı aktivasyonlarını görüntüle kısmından görebilirsin fakat aldıgın gün oyunu indirip başladıysan işine yarayabilir

Dosya Ekleri

• 1676799631667.png
    1,2 KB · Görüntüleme: 1.473
Steam'de rozetler yerinde 5 yıl rozeti varsa CS:GO'da da olması lazım.

Hocam yanlış anladınız galiba. O şekilde değil. Ben oyuna ilk defa ne zaman giriş yaptığımı öğrenmek istiyorum.

Yanlış anlamışım, kusura bakmayın.

Lisans ve aktivasyon sayfasından görebilirsiniz. Ancak aldığınız gün direkt girip oynadıysanız doğru olur.

Profil-Oyunlar-Csgo-Kişisel Oyun Verisi

Prime Account Status Active Since
Başlığı altında yazar.

Kütüphanenize girin. Oradan CS:GO'ya gelip kişisel oyun verilerine tıklayın. Account information sekmesinde en alta inin ve first Counter-Strike franchise Game kısmındaki tarihten anlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…