CS:GO nereden indirilir?

TuxSever

Yoctopat
Daha fazla  
Selam benim PC CS2 kaldırmıyor o yüzden CS:GO indirmeye karar verdim nereden indirebilirim?

Sistem:
CPU: Intel i3 7020U.
RAM: 12 GB.
Depolama cihazı: SSD.
GPU: Intel HD Graphics 620.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam benim PC CS2 kaldırmıyor o yüzden CS:GO indirmeye karar verdim nereden indirebilirim?

Sistem:

CS2'yi silmeden CS:GO legacy kurup Steam dışı uygulama olarak ekleyip açabiliyorsun.

Sistem:

Steam'de Counter-Strike 2'ye sağ tık yapıp özelliklere bas(altaki menü), oradan betalara bas, sağ yukarıdaki menüden "Legacy Version of CS:GO" ya basıp indirip oynayabilirsin.

Sistem:

Steam'den seçebilirsin güncelleme olarak diye biliyorum.

Galiba Windows App Support'la galiba kullanabiliyorum.

Galiba Windows App Support'la galiba kullanabiliyorum.

Hayır CS:GO ve CS2'nin Linux'a özel portları var yani zaten Linux için özel yapılmışlar destekliyor Windows'luk durum yok. Ama şöyle bir sorun var Linux'da Steam betalardan indirip açtığınızda tekrar CS2 açılıyor. Çok kez denedim kendimde. Onun içinde Steam dışı oyun ekle bölümünden dosya yolunu seçeceksin öyle açılıyor CS:GO.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…