CS:GO operasyon kasa fiyatları artar mı?

Sizce operasyon bittikten sonra ne kadar beklerim?
Yani hocam bu kasalar operasyon bittikten sonra bir daha hiçbir zaman kimseye düşmeyecek. Değerinin rahat bir şekilde artacağını düşünüyorum. Kasanın fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi bütün operasyonlarda olduğu gibi pazara çok fazla o item’dan koyulması, pazarda şu an 80K tane kasa var. Yani 20-30K arası gezerken kasanın satış fiyatı 6.7 TL civarıydı. Operasyon bitince de fiyatı artışa geçecektir. 9-12 tl satış fiyatını görecektir bence 1 ay içinde.(operasyon bittikten sonra)
 
Operasyon bileti indirimce girince bileti yeni aşan arkadaşlar, bileti amorti edebilmek için satıcak, pazarda kasa çoğalacak. Buna istinaden yatırımcı diye nitelendirelen stokcu tayfa ise ucuzladı diye stoklayacak. Operasyondan sonra bu kasa tekrar düşmeyeceği için değerlenecek. Ama ne kadara yükselir ne zaman yükselir vs. Net bir şey demek ve diyenede inanamak lazım. :)
 
Operasyon sonrası droplar kesilene kadar değerlenmez. Droplar kesildikten sonra eğer kasa içerisinde değerli bir skin çıkma ihtimali varsa işte o zaman değerlenir.
 

Geri
Yukarı