Cidden bana olanlar bu hilelere de oluyordur diye umuyorum az azım bozulmadı bunlar yüzünden az tadım kaçmadı onların hilesini onlara karşı kullandım adam her el görmeden vuruyor ben 1 defa vurdum hile olana VAC yedim çok saçma...
Yanlış anlaşılmasın insanların oyununu bozmadım hile arkada hazırda idi 6/1 yenerken adamlar açtı 6/6 geldi aim+ wall ile ne yapayım onlara karşı açtım ve direk banı yiyen ben oldum ...
Hile açmak en mantıklısı beyler adamı azarlamayın. Karşı takımdan hileciyi atmaları için rızada bulunun. Eğer atmazlar ise adamın hile açma hakkı var. Tabi ben hile kullanmıyorum. Hesapta 46 oyun var.
dostum konuyu açtıktan sonra yeni hesapla yoluma devam ettim zaten direk çift keleş yaptı oyun fakat her el hile geliyor adam yeri tarıyor bana kafa adam nereye sıksa kafa az daha bilgisayarı kırıyordum bunlara valve nasıl ban atmıyor anlamış değilim yada owerwatcha düşmüyor?
dostum konuyu açtıktan sonra yeni hesapla yoluma devam ettim zaten direk çift keleş yaptı oyun fakat her el hile geliyor adam yeri tarıyor bana kafa adam nereye sıksa kafa az daha bilgisayarı kırıyordum bunlara valve nasıl ban atmıyor anlamış değilim yada owerwatcha düşmüyor?
Hileci her belli ettiğin de Valve banlarsa hileci oyunu tekrar almaz çünkü oyunu sürekli satın alamaz. Her 6 ay da 1 hesabı banlanırsa hileci sürekli yeni hesap almaya devam eder. Eğer kısa sürede ban yerse hileci tekrar hesap almaz. Valve da müşterilerini kaybetmek istemiyor doğal olarak. Git FaceIT oyna. Ben MM oynuyorum formumu kaybetmemek için. Sistem toplayınca FaceIT oynayacağım artık.
cidden bana olanlar bu hilelere de oluyordur diye umuyorum az azım bozulmadı bunlar yüzünden az tadım kaçmadı onların hilesini onlara karşı kullandım adam her el görmeden vuruyor ben 1 defa vurdum hile olana vac yedim çok saçma...
yanlış anlaşılmasın insanların oyununu bozmadım hile arkada hazırda idi 6/1 yenerken adamlar açtı 6/6 geldi aim+ wall ile ne yapayım onlara karşı açtım ve direk banı yiyen ben oldum ...
Kanka Bolhack veya benzeri ifşa olmuş bir hile açtın muhakkak. Hiç belli etmemene gerek yok, bilgisayarda olması oyun bitiminden 1-3 saat sonrasında ban yemene yardımcı oluyor.