CS:GO Overwatch Yasağı Kalkar mı?

Merhaba arkadaşlar, ben bugün az önce hile açtım. Yanlış anlaşılmasın, oyunda yaklaşık 450 saatim var. Oyunda her zamanki gibi arkadaşımla yoldaş giriyoruz. 1 degil, 2 değil, 3 sonu keleş olup olup novaya düşüyorum. Allah'ın belası hileler yüzünden hayatımda ilk kez aim hack kurdum ve karşıdakiler yenilince açınca hileyi kudurdum, hemen aktif edip darma duman ettim karşıyı. Yanlış anlaşılmasın, öyle her vuruşa hile diyen birisi değilimdir. Her maç bana derler hile diye. Neyse, neden bu kadar detaya girdim? Cidden hilelerden nefret ederim. Gördükçe çirkinleşirim. Beni de bezdirdiler, şeytana uydum. Bunun bir şekilde kurtarma yolu var mıdır?

Not: En fazla 5 adam vurmuşumdur aim hack ile.
Akıl sağlığımı kaybettikten sonra Supreme ligine 6 hesap boostlayıp ban yememiştim. Hesaplardan 4'ü halen aktif. Ban yeseydim hilesiz oynamaya devam edicektim. Hesaplarım kapatılmayınca anladım CS:GO'nun gerçek yüzünü. :D Üzülme büyük bir kayıp değil. 3500 saatlik hesabım gitti ve sattım. Sonrasında indirimde aynı oyunları hesabı sattığım fiyattan daha aşağı fiyata aldım.

Merhaba arkadaşlar, ben bugün az önce hile açtım. Yanlış anlaşılmasın, oyunda yaklaşık 450 saatim var. Oyunda her zamanki gibi arkadaşımla yoldaş giriyoruz. 1 degil, 2 değil, 3 sonu keleş olup olup novaya düşüyorum. Allah'ın belası hileler yüzünden hayatımda ilk kez aim hack kurdum ve karşıdakiler yenilince açınca hileyi kudurdum, hemen aktif edip darma duman ettim karşıyı. Yanlış anlaşılmasın, öyle her vuruşa hile diyen birisi değilimdir. Her maç bana derler hile diye. Neyse, neden bu kadar detaya girdim? Cidden hilelerden nefret ederim. Gördükçe çirkinleşirim. Beni de bezdirdiler, şeytana uydum. Bunun bir şekilde kurtarma yolu var mıdır?

Not: En fazla 5 adam vurmuşumdur aim hack ile.
Umarım kalkmaz.

Akıl sağlığımı kaybettikten sonra Supreme ligine 6 hesap boostlayıp ban yememiştim. Hesaplardan 4'ü halen aktif. Ban yeseydim hilesiz oynamaya devam edicektim. Hesaplarım kapatılmayınca anladım CS:GO'nun gerçek yüzünü. :D Üzülme büyük bir kayıp değil. 3500 saatlik hesabım gitti ve sattım. Sonrasında indirimde aynı oyunları hesabı sattığım fiyattan daha aşağı fiyata aldım.
cidden bana olanlar bu hilelere de oluyordur diye umuyorum az azım bozulmadı bunlar yüzünden az tadım kaçmadı onların hilesini onlara karşı kullandım adam her el görmeden vuruyor ben 1 defa vurdum hile olana vac yedim çok saçma...
Umarım kalkmaz.
yanlış anlaşılmasın insanların oyununu bozmadım hile arkada hazırda idi 6/1 yenerken adamlar açtı 6/6 geldi aim+ wall ile ne yapayım onlara karşı açtım ve direk banı yiyen ben oldum ...

Hile açmak en mantıklısı beyler adamı azarlamayın. Karşı takımdan hileciyi atmaları için rızada bulunun. Eğer atmazlar ise adamın hile açma hakkı var. Tabi ben hile kullanmıyorum. Hesapta 46 oyun var. :)

Overwatch'dan günde yaklaşık 10 ile 12 arası video izlerim ve karar veririm birçoğuna ban atıldığına dair mesajlar geliyor. Güzel bir uygulama CS:GO için beğeniyorum.

Hile açmak en mantıklısı beyler adamı azarlamayın. Karşı takımdan hileciyi atmaları için rızada bulunun. Eğer atmazlar ise adamın hile açma hakkı var. Tabi ben hile kullanmıyorum. Hesapta 46 oyun var. :)
karşıdakilerde rank derdinde ne desek atmıyorlar nasıl olsa alacaklar maçı ...
Neyse arkadaşlar buradan şunu ögrendim çocukla çocuk olunmaz bir anlık sinirle 15 dk da 450 saat oynadıgım + skinli hesap gitti siz siz olun hile hurdaya bulaşmayın benim ilk ve son oldu.

karşıdakilerde rank derdinde ne desek atmıyorlar nasıl olsa alacaklar maçı ...
Neyse arkadaşlar buradan şunu ögrendim çocukla çocuk olunmaz bir anlık sinirle 15 dk da 450 saat oynadıgım + skinli hesap gitti siz siz olun hile hurdaya bulaşmayın benim ilk ve son oldu.
Cartoon (çizgi film) grafikli oyunları seversen Valorant oyna. Valorant 'ın Anti-Cheat 'i çok iyi. Hileci 2-3 maçtan fazla oynayamadan ban yiyormuş. Banı hem hesaptan hem de anakart ya da depolama biriminden yiyormuş. Yani anakart veya depolama birimini değiştirmesi gerek ya da 2 'sini. Tabii ben CS:GO oynuyorum, Cartoon grafik sevmiyorum, o yüzden Valorant 'ı da sevmiyorum. Bir ara Minecraft/CraftRise sunucusunda hile açmıştım ama server 'ın %60 hileydi. Delirdim ben de hile açtım, sonra bıraktım oyunu. Ben de CS:GO 'da MM giriyorum. Eğer PC alırsam Faceit kasacağım sana da tavsiye ederim Faceit 'i. Bu hilecilerin zaten hayatta hiçbir konuda iyi olduklarını görmedim. Hepsi dersleri kötü bu hayatta hiçbir başarıları yoktur. Ulan bari hayatını adadığın oyunda yeteneğin olsun boş insan (sana demiyorum). Bak sinirlendim yine.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı