Gerd von Rundstedt Megapat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 317 24 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar kendime CS:GO rekabetçi girebileceğim adam arıyorum. 14 yaşındayım Silver 5'den Silver 2'ye düştüm. Lütfen benle rekabetçi girebilcek birisi lazım, çokta kötü oynamıyorum. Steam profil linkim:Steam Community :: DeathFlow Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2016
Merhaba arkadaşlar kendime CS:GO rekabetçi girebileceğim adam arıyorum. 14 yaşındayım Silver 5'den Silver 2'ye düştüm. Lütfen benle rekabetçi girebilcek birisi lazım, çokta kötü oynamıyorum. Steam profil linkim:Steam Community :: DeathFlow
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #2 Bende bir zamanlar sen gibiydim biliyor musun bulamazdım arkadaş. Sonra mecbur tek girmeye başladım Türk gelenleri ekleyip konuşup dost olurduk ve girerdik beraber. Seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.
Bende bir zamanlar sen gibiydim biliyor musun bulamazdım arkadaş. Sonra mecbur tek girmeye başladım Türk gelenleri ekleyip konuşup dost olurduk ve girerdik beraber. Seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.