CS:GO oynatabilecek laptop önerisi

Bana renkler açısından bayağı bir fark var gibi geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası oturup 'ne güzel renkleri var' diyeceğini zannetmiyorum kullanıcının. Elimdeki neyse onu kullanır geçerim.

Kesinlikle Huawei Matebook D15 (Ryzen R5 5500U) sizin kriterlerinize uyacaktır ancak 2x8 GB olması şartıyla. Veyahut 2x8 GB olmasıyla beraber bütçenizi haliyle aşıyor. Gelgelelim, ben test amacıyla bi' ara CS:GO yükleyip oynamıştım bot olarak. Yanlış hatırlamıyorsam düşük ayarlarla 70 FPS civarında oynattı ki beni tatmin etti açıkçası. Ancak bunu da belirtmek istiyorum, öyle ahım şahım bir CS:GO oyuncusu değilim sadece 5500U işlemcisinin Vega 8 grafiğinin performansını merak ettiydim ve benden olumlu not çıktığını söyleyebilirim.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Huawei'nin videolarını izlemeye başladım şimdi, öneriler bu modelde yoğunlaştı :)

Sizin test ettiğiniz model 2x8'lik modeldi değil mi? 2x8'le 70 civarı takıldıysa tek 8'de daha düşük olabilir. Dikkat etmem lazım.
Ben de boş vakitlerde eğlencesine oynuyorum beklentim düşük, rankım falan da düşük :)

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Huawei'nin videolarını izlemeye başladım şimdi, öneriler bu modelde yoğunlaştı :)

Sizin test ettiğiniz model 2x8'lik modeldi değil mi? 2x8'le 70 civarı takıldıysa tek 8'de daha düşük olabilir. Dikkat etmem lazım.
Ben de boş vakitlerde eğlencesine oynuyorum beklentim düşük, rankım falan da düşük :)
Yok, sadece 8 GB modelini anneme ve eğitimde kullanacağı için aldım. Yani 8 GB modeli ile test ettiydim. Ha, şunu da belirtmeyi unutmuşum; bir süre kullandığınızda klavye kısmı biraz ısınıyor bilginiz olsun.

8 GB RAM ileride sıkıntı çıkarabilir. Huaweilerde ram yükseltilemiyor.Yukarıda atılan Lenovo 12 GB oluyor onu öneririm.
Ancak bütçeyi biraz arttırırsanız:

Bu modeli öneririm RAM'i 64 GB'a kadar arttırılıyor 8+8 yaparsınız ve Dual channel performansıyla çok çok daha rahat istediğini birçok oyunu oynarsınız ayrıca uzun ömürlü olur. Bütçeyi 600 TL daha arttırıp bu modele yönelmenizden yanayım ayrıca SSD'si de yükseltiliyor rahat edersiniz :)

Hatta buyrun bu videoda aynı işlemciyle 8gb ve 16gb ram karşılaştırılmış arada 40 fps civarı fark oluşuyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı