CS:GO oyun dosyalarını almasına rağmen açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

tgburak6100

Femtopat
RAM
8 GB
Ekran kartı
Nvidia GTX 1050TI
Anakart
Bilinmiyor
İşlemci
Intel I7-8750H
Arkadaşlar selamünaleyküm.
Ben KYK'de kalıyorum. İndirme çok uzun sürdüğü için arkadaşımın Steam dosyalarının içinden CS:GO oyun dosyalarını kendi bilgisayarımda Steam dosyalarının içine attım ama açılmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğrulattınız mı?

Siz demişsiniz dosyaları attım diye bilgisayarda bunu dosya olara sanar sizin bilgisayara sıfırdan kurmanız lazımki dosayalar ona göre ayarlansın Steam'de bunu oyun olark görmüyor dosayalrı attığınızda setup veya .exe gibi bir şey attınızmı o Steam'e bağlı olamdığından hata verebilir attınızmı.

Siz demişsiniz dosyaları attım diye bilgisayarda bunu dosya olara sanar sizin bilgisayara sıfırdan kurmanız lazımki dosayalar ona göre ayarlansın Steam'de bunu oyun olark görmüyor dosayalrı attığınızda setup veya .exe gibi bir şey attınızmı o Steam'e bağlı olamdığından hata verebilir attınızmı.
Sadece oyun dosyalarının hepsini aldım exe dosyası falan dahil ve kendi bilgisayarımda steam dosyalarının içinde aynı yere yapıştırdım oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamadım. Doğrularsam sorun çözülür mü?

Sadece oyun dosyalarının hepsini aldım exe dosyası falan dahil ve kendi bilgisayarımda Steam dosyalarının içinde aynı yere yapıştırdım oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamadım. Doğrularsam sorun çözülür mü?

Doğrula büyük ihtimal çözülür hiç olmazsa eğer PC laptop ise bir internet kafaye git izin verirlerse oyunu orada indir hem oranın internbeti hızlı olur.

Doğrula büyük ihtimal çözülür hiç olmazsa eğer PC laptop ise bir internet kafaye git izin verirlerse oyunu orada indir hem oranın internbeti hızlı olur.

Eyvallah.

Olmadı...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı