CS:GO oyun içi eşyalar nasıl kazanılır?

TP seviyenizin üzerine mouse imlecinizi getirin. "Bir sonraki rütbe atlamanızda eşya düşürün" yazıyorsa bir sonraki TP seviyenizde düşecektir. Bazen rastgele de düşebiliyor. TP seviyenizin artması için ise oynamanız lazım. Dereceli maçlar bayağı bir TP veriyor.
 
Bazen rastgele düşebiliyor, berk Bey'in de dediği gibi ancak, çarşamba günleri haftalık TP bonusu yenilemesi ve seviye atladığınızda eşya düşmesi garanti oluyor. Kısaca çarşamba günleri seviye atlayıp ucuz veyahut pahalı oyun içi eşya kazanabilirsiniz.
 
Onu bilmiyorum ama herhalde bitti. Örnek veriyorum hidran yokken 10 kuruş ila 1.5 lira arası skin düşerken biletliyken 1.5- arası çıkıyor diye biliyorum. Ne kadar doğru emin değilim ama birçoğu kişinin ağzından bunları duymuştum.
Evet, dediğiniz doğru. Ama bir an hala bitmedi sandım bileti almaya gidiyordum :D
 
Dostum sana oyundaki drop sistemini anlatayım.

*Droplar her çarşamba günü gece 3 olması lazım yenilenir. Yani o haftaki hakların dolduğunda çarşamba gününü beklemen lazım.

*Her hafta oyun oynadıkça 3 kasa, 2 silah ya da grafiti düşürme şansın var. Tabii ki bunlarda rastgele düşüyor. Ama benim bildiğim operasyon geldiğinde operasyon biletini alırsan droplardan düşen eşyaların pahalı olma ihtimalide artıyor.

*Bu hakların dışında da drop düşürme şansın var fakat çok düşük, onun dışında Level dropları var Uberk'inde dediği gibi "bir sonraki Level atlamanızda eşya düşürün" yazıyorsa Level atladığın zaman eşya düşürürsün. Genelde bu her 2 Level'de bir oluyor. Bir de rekabetçi, yoldaş ya da tehlikeli bölge maçlarında rütbe atladığında drop atma ihtimalide oluyor. Bu şans ne kadar onu bilmiyorum.

*Gotvden ya da Twitch'den (Steam hesabınızın Twitch'e bağlı olduğu taktirde) major maçlar izlediğiniz zaman o turnuvanın paketlerinden drop olarak atma ihtimali var genelde izleyen 250-300 kişiye bu paketler düşüyor. İstersen satarsın 90-120 TL, istersen açarsın ama bence direk sat.

*Videolarda gördüğün gibi AWP | Dragon lore, AWP | Medusa gibi skinler düşürme ihtimali 0'ın altında diyebiliriz. Fakat yukarıda yazdığım gibi operasyon biletlerini alırsan alıcağın dropda düşen itemin pahalı olma ihtimali daha çok çıkıyor.

*Topluluk sunucularında IDLE_ACHIEVEMENT serverlarında AFK bırakarak drop düşürebilirsin ki bu "idle_achievement"mapi başarımları tamamlamak için olsa da topluluk sunucularında arama yerine "Fast drop" şeklinde yazarsan çıkacaktır.

Evet uzun oldu fakat bu drop sistemi hakkında linkini bırakacağım Steam rehberinden önceden bilgilenmiştim ve bunları size şimdi sundum arkadaşın rehberine gidebilirsiniz iyi günler :)

Dipnot: Unuttuğum bir şey var ise düzeltebilirsiniz.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı