Whackedesigner
Centipat
Arkadaşlar herkese merhaba. CS:GO'da birkaç gündür birkaç Shift+Tab özelliği doğru çalışmıyor. Shift+Tab yapıp ekranı açıyorum daha sonra işimi halledip tekrar Shift+Tab yaparak kapatıyorum (sağ üstten çarpı işaretine basarak değil). Daha sonra tekrar Shift+Tab yapıp girmek istediğimde tıkladığım pencere tamamen donmuş oluyor hiçbir yere tıklanmıyor. Aynı sorunun başka bir hali de şöyle, mesela Shift+Tab ekranından Topluluk Merkezini açıyorum daha sonra yanda sekme açmak için üst taraftan " + " işaretine basarak yanda sekme açıyorum daha sonra yan sekmedeki Topluluk Merkezine geçtiğimde o sekme tamamen donmuş oluyor. Yani sekmeleri değiştirince diğer geçtiğim bütün sekmeler donmuş oluyor. Bu sorun sadece sekmelerde de kalmıyor arkadaşlarımla sohbet ettikten sonra Shift+Tab'i kapatıyorum sonra sohbete tekrar devam etmek için açtığımda sohbet sekmesi de tamamen donmuş oluyor ne yazı yazabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Biraz uzun oldu ancak sorunu detaylı bir şekilde anlatmak istedim. Shift+Tab'i oyun içerisinde çok aktif kullanan birisiyim ve çok ihtiyaç duyuyorum ancak bu sorun yüzünden hiç kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler.