CS:GO oyun sonu 1700 TL kasa düştü

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
Rekabetçi sonrası CS:GO silah kasası düştü. Ne olduğunu anlayamadan maç bitti ve evet kasa şu an envanterimde. Bununla ne yapmalıyım? Skin mi almalıyım yoksa bekletmeli miyim?

Herkesin fikri farklı, ben 2 tane skini CS2'ye bekletiyorum. Kasaların da bekletilmesi için tavsiye verenler var, oyuncu sayısı artacağından kasa açılımı da artar diye düşünenler de var. Tamamen kendi fikriniz, %100 garanti bir yol yok gibi.

Zaten beleş gelen bir şey. Sat envanter diz. AWP duality, AK-47 neon devrimi, M4A4 Neo noir, USP kabuk öneririm

Piyasa düşük şuan beklet.
Hocam kasanın fiyatı güzel eğer satarsa şuan skinleri düşük fiyattan alabilir. Özellikle awp duality çok düşmüştü.

Eğer satarsanız kasayı yukarıdaki skinlerin görevde kullanılmışlarını alabilirsiniz.

Zaten beleş gelen bir şey. Sat envanter diz. AWP duality, AK-47 neon devrimi, M4A4 Neo noir, USP kabuk öneririm

Hocam kasanın fiyatı güzel eğer satarsa şuan skinleri düşük fiyattan alabilir. Özellikle awp duality çok düşmüştü.
Konu sahibi detay vermeyince kendime göre cevap veriyorum. benim skine ihtiyacım yok ileride oyun almak için bekletirdim.

Konu sahibi detay vermeyince kendime göre cevap veriyorum. Benim skine ihtiyacım yok ileride oyun almak için bekletirdim.

Oyunlar her gün zamlanıyor bence alacaksa hemen alsın.

Rekabetçi sonrası CS:GO silah kasası düştü. Ne olduğunu anlayamadan maç bitti ve evet kasa şu an envanterimde. Bununla ne yapmalıyım? Skin mi almalıyım yoksa bekletmeli miyim?

Hayırlı olsun kardeşim bence ilk kontrol et driverlar güncel mi sonra olmazsa format atarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı