CS:GO Ping Sorunu Nasıl Düzelir?

malcona1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Evet bügün sizlere pingimi düzeltmek için yaklaşık 20 çeşit olay denedim fakat bir türlü düzelmedi düzelmedi.

1- Arkaplandaki uygulamalar kapalı.
2-Wi-Fi kimse bağlı değil.
3-Kablolu bağlanıyorum.
4-Ping düşürme videolarının çoğunu izleyip uyguladım.

Bunlar dışında gerçektende etkili bir yöntem varsa söylerseniz sevinirim.

Aldığım ping 100-90 arası bu beni etkliyor açıkcası rank kasıcam çünkü 70-80 arası bir pingim olsa mükemmel olacak fakat her türlü yöntemi denedim varsa sizin bildiğiniz bekliyorum yorumlarınızı.

Karadeniz taraflarında oturuyorum.
Lokal

Bir önceki mesajımda da bahsettiğim gibi. Sizin tek çözümünüz, internet sağlayıcınızı değiştirmek gibi görünüyor. Önce kendi internet sağlayıcınızı arayarak bu durum hakkında bir şey yapıp yapamayacaklarını sorun isterseniz.

Maalesef Türkiye'de internet malum çok yüksek hız alamıyoruz, ben 50 Mbps ile yaklaşık 50MS-65MS arası alıyordum bu normal gibi geliyor bana.

Gayet güzel değerler konum çok etkili bu durumda Avrupa'ya yakınsan 30-25 bile alırsın hızın çok büyük bir etkisi olduğunu düşünmüyorum 5-10 oynattığını düşünüyorum.

Maalesef Türkiye'de İnternet malum çok yüksek hız alamıyoruz, ben 50 Mbps ile yaklaşık 50MS-65MS arası alıyordum bu normal gibi geliyor bana.
CS:GO'da sizin MS değerleriniz iyi bile. 80 civarına inse rahatlar en azından. Ama arkadaşın internet sağlayıcısı bu pingi veremiyor gibi gözüküyor.

Türk Telekom zaten arasam çok bir şey değişceğini sanmıyorum ping desem şu desem tamam efendim sizinle ilgileniceğiz derler sonra not bile düşmezler

Maalesef Türkiye'de İnternet malum çok yüksek hız alamıyoruz, ben 50 Mbps ile yaklaşık 50MS-65MS arası alıyordum bu normal gibi geliyor bana.
Paketin hızı ile alakası yok bence. Ben NetSpeed 35-3 paketini kullanıyorum İstanbul'daki evimde. Orda 50-55 bilemedin 60 pingle oynuyorum.

Paketin hızı ile alakası yok bence. Ben NetSpeed 35-3 paketini kullanıyorum İstanbul'daki evimde. Orada 50-55 bilemedin 60 pingle oynuyorum.

Hızla alakalı bir durum yok zaten sırf konum olarak düşünüyorum ben açıkcası 3-4 sene önce CS. GO daha düşük ping alırken bir şeyler yaptılar sunucuyumu kapattılar artık bilmiyorum ama ping değerlerim fırladı 100'lere.

128000 yok mu? Kullanan birkaç profesyonel oyuncu görmüştüm.

Paketin hızı ile alakası yok bence. Ben NetSpeed 35-3 paketini kullanıyorum İstanbul'daki evimde. Orda 50-55 bilemedin 60 pingle oynuyorum.
Tabii ki paket hızı ile alakası yok. 8-3 bir internet ya da daha yükseği fark etmeyecektir.

İnternet sağlayıcısının da bu durumla çok ilgileniceğini sanmıyorum adam için önemli olan internet geliyor mu geliyor tamam bitmiştir.

128000 yok mu? Kullanan birkaç profesyonel oyuncu görmüştüm.
Benim bildiğim yok. En basitinden S1mple'ın CFG'sini kontrol ettim. 786432 kullanıyormuş.
İnternet sağlayıcısının da bu durumla çok ilgileniceğini sanmıyorum adam için önemli olan internet geliyor mu geliyor tamam bitmiştir.
İnternet sağlayıcınızı değiştirebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…