hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 17 Ağustos 2022 #11 One Face dedi: FACEIT için Premium şart değil. Genişletmek için tıkla... Faceit için Premium'un şart olmadığını biliyorum. 7/24 sadece Faceit atacak hali yok. Adam gibi Retake sunucularının hepsi Premium gerektiriyor.
One Face dedi: FACEIT için Premium şart değil. Genişletmek için tıkla... Faceit için Premium'un şart olmadığını biliyorum. 7/24 sadece Faceit atacak hali yok. Adam gibi Retake sunucularının hepsi Premium gerektiriyor.
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 17 Ağustos 2022 #12 brejyan dedi: Başlıktaki gibi alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence alınır hileyle oynuyorsun ve boşu boşuna oynamak tad vermez bence.
brejyan dedi: Başlıktaki gibi alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence alınır hileyle oynuyorsun ve boşu boşuna oynamak tad vermez bence.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #13 hacı baba dedi: Faceit için Premium'un şart olmadığını biliyorum. 7/24 sadece Faceit atacak hali yok. Adam gibi Retake sunucularının hepsi Premium gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam FACEIT'ın pre paketini alır onun yerine. Daha iyi olmaz mı?
hacı baba dedi: Faceit için Premium'un şart olmadığını biliyorum. 7/24 sadece Faceit atacak hali yok. Adam gibi Retake sunucularının hepsi Premium gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam FACEIT'ın pre paketini alır onun yerine. Daha iyi olmaz mı?
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 17 Ağustos 2022 #14 One Face dedi: Hocam FACEIT'ın pre paketini alır onun yerine. Daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Faceit'in premium paketini alıp kasacak kadar hard oynayacağını sanmıyorum arkadaşın.
One Face dedi: Hocam FACEIT'ın pre paketini alır onun yerine. Daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Faceit'in premium paketini alıp kasacak kadar hard oynayacağını sanmıyorum arkadaşın.