CS:GO Prime fiyatları artar mı?

• Konuyu başlatan knyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.615
Yer
Soul Society
Arkadaşlar CS2 çıkıyor biliyorsunuzdur zaten ve ben Valorant'tan çok sıkıldım. Çok yakın bir tarih olmasa da Prime fiyatına bir zam gelmişti ve şu an tekrar artabileceği konuşuluyor. Aklımda Prime alıp güzel bir envanter dizmek var. Ancak Prime fiyatının artmayacağını düşünüyorsanız henüz almayacağım.

Bazı Valve oyunları kendi önerdikleri kur üzerinden fiyatlandırılıyor. Counter Strike 2 yani CSGO fiyatı ise sabit dünya çapında 15$. Yani CSGO direkt olarak anlık kura yakın şekilde fiyatlandırılıyor. Eğer 15$ yeri geldiğinde 350₺ olursa CSGO da direkt o civarda olacaktır.

Valve yıllar sonra kura güncelleme yapıp bütün oyunların fiyatlarını güncelledi, satışlar düştüğü için yakın zamanda tekrardan genel olarak bütün valve oyunlarına zam yapılacağını düşünmüyorum. Valorant'tan zaten sıkılmışsınız bence alın CS'yi hazırda dursun ne olur ne olmaz.

Valve yıllar sonra kura güncelleme yapıp bütün oyunların fiyatlarını güncelledi, satışlar düştüğü için yakın zamanda tekrardan genel olarak bütün valve oyunlarına zam yapılacağını düşünmüyorum. Valorant'tan zaten sıkılmışsınız bence alın CS'yi hazırda dursun ne olur ne olmaz.
CS’den de sıkılacağımı düşündüğüm için bu kadar tereddüt ediyorum. Sıkılmayacağımı bilsem alırdım çoktan. Çoğu arkadaşımda CS yok o yüzden arada kaldım.

CS’den de sıkılacağımı düşündüğüm için bu kadar tereddüt ediyorum. Sıkılmayacağımı bilsem alırdım çoktan. Çoğu arkadaşımda CS yok o yüzden arada kaldım.
Şahsen rastgele lobilere girerek oynuyorum ve gayet zevkli. Çok nadiren hile geliyor bir tek o keyifsiz. Ancak CS2 geleceği için ümitliyim hile konusunda.

Yani sonuç olarak eğer zamanınız boşsa ve oynayacak oyun arıyorsanız FPS oyunlarına da aşinaysanız alabilirsiniz.

Hocam sadece ranked değil topluluk sunucuları falanda sarar sıkmaz yani. Haftada 1 kasa için bile girsen cok surmez verdigini alirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı