CS:GO Radeon Ekran Kaydında Black Bar Kapatma

Adult Çitler

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
İyi forumlar öncelikle. CS:GO'da iyi vuruşlar yaptığım zaman bir yerde saklayayım diye ekran kaydı başlatıyordum. Obs tarzı programları pek bilmediğimden Radeon Ekran kaydından hallederim diye düşünmüştüm. Oyunu 4:3 ten oynuyorum. Ekran kaydında kenarlarda black bars çıkıyor. Sizce bunu nasıl düzeltebilirim? Kendi gördüğüm şekilde nasıl ayarlayabilirim? Eğer kullanan varsa ayarlarını atarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 2020.12.20-15.20.png
    2020.12.20-15.20.png
    667 KB · Görüntüleme: 49
İyi forumlar öncelikle. CS:GO'da iyi vuruşlar yaptığım zaman bir yerde saklayayım diye ekran kaydı başlatıyordum. OBS tarzı programları pek bilmediğimden Radeon ekran kaydından hallederim diye düşünmüştüm. Oyunu 4:3ten oynuyorum. Ekran kaydında kenarlarda Black bars çıkıyor. Sizce bunu nasıl düzeltebilirim? Kendi gördüğüm şekilde nasıl ayarlayabilirim? Eğer kullanan varsa ayarlarını atarsa sevinirim.

Sorun sadece Radeon relieve de değil NVIDIA Shadow Play dede oluyor çözümünü bilmiyorum maalessef :(

Video dönüştürücü kullanarak 16:9 formatına çevirin. Şu an kayıtta maalesef bu ayar yok ya da ben bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı