CS:GO ranked maç bulmuyor

Emper

Decapat
Daha fazla  
2 saattir ranked maç arıyorum bulmuyor. Bozup tekrar deniyorum olmuyor.

Bir arkadaşından güven faktörünü kontrol etmesini iste %90 güven faktörünün düşüklüğündendir.

Nereden kontrol edebilirim?

Bunun 2 yöntemi var.
1. arkadaşınızı CS:GO grubuna birlikte oynamaya davet edin arkadaşınız lobiye girdikten sonra sizin hakkınızda güven faktörü düşük veya yüksek diye yazı yazacak bu şekilde kontrol edebilirsin.

2. oyuncu arama sekmesine girin 20 kişi çıkıyorsa güven faktörü yeşil 10 | 15 kişi çıkıyorsa sarı 3 ya da daha az kişi çıkıyorsa kırmızı.

Hiçbir uyarı yok hem arkadaşım hem benim için.

Prime var.

20 kişi çıkıyor.

Prime var.

20 kişi çıkıyor.

Ranked yoldaşta buluyor fakat takımlıda bulmuyor.

Çoğu insanda senin gibi bu sorunu yaşıyormuş şimdi baktım oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
Modemi açıp kapamayı deneyin sorun hala devam ederse farklı bir ağdan baglanmayı deneyin.

Çoğu insanda senin gibi bu sorunu yaşıyormuş şimdi baktım oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
Modemi açıp kapamayı deneyin sorun hala devam ederse farklı bir ağdan baglanmayı deneyin.
sağolun deneyeceğim

Sağ olun deneyeceğim.

Eğer hesabın yeniyse çok uzun sürer maç bulması, bunu çözümünü, kısa ve uzun maç ayarını ikisinde arayacak şekilde yapmak ve en az 4-5 harita seçerek arama yapmak, 20-30 dk maç arayınca buluyor kazanmak için uğraş iyi oyna ve bol bol övgü almaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…