Babur Hectopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #1 Counter Strike Global Offensive alacağım yakın zamanda, indirime girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2016
Counter Strike Global Offensive alacağım yakın zamanda, indirime girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Y Yusuf Şimşek Kilopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #2 Cs go sık sık indirime giriyor. Neredeyse her steama girdiğinde indirimde olduğunu görürsün. Ama benim tavsiyem toplu paket almandan yana.
Cs go sık sık indirime giriyor. Neredeyse her steama girdiğinde indirimde olduğunu görürsün. Ama benim tavsiyem toplu paket almandan yana.
Babur Hectopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #3 Yusuf Şimşek dedi: Cs go sık sık indirime giriyor. Neredeyse her steama girdiğinde indirimde olduğunu görürsün. Ama benim tavsiyem toplu paket almandan yana. Genişletmek için tıkla... Telefondan alabilir miyim? Bir de sömestr tatilinde indirime girer mi?
Yusuf Şimşek dedi: Cs go sık sık indirime giriyor. Neredeyse her steama girdiğinde indirimde olduğunu görürsün. Ama benim tavsiyem toplu paket almandan yana. Genişletmek için tıkla... Telefondan alabilir miyim? Bir de sömestr tatilinde indirime girer mi?
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 17 Ocak 2016 #4 Vodafone hatta sahipsen mobil üzerinden alamazsın.
Babur Hectopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #5 Maestro. dedi: Vodafone hatta sahipsen mobil üzerinden alamazsın. Genişletmek için tıkla... Zaten hattım Avea fakat sömestr tatilinde indirime girer mi? Cevap verebilir misin?
Maestro. dedi: Vodafone hatta sahipsen mobil üzerinden alamazsın. Genişletmek için tıkla... Zaten hattım Avea fakat sömestr tatilinde indirime girer mi? Cevap verebilir misin?
inf1ctra Hectopat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #6 Genellikle indirimde oluyor zaten. Sömestr tatilinde indirim olur mu bilemeyiz. Steam'da takip et oyunu belli olmaz
Genellikle indirimde oluyor zaten. Sömestr tatilinde indirim olur mu bilemeyiz. Steam'da takip et oyunu belli olmaz
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 19 Ocak 2016 #7 Şubat tatilinde olmaz.