CS:GO Sattığım itemin floatını görme

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Ben mesela birkaç gün önce bir AWP skini sattım. Ve, o sattığım AWP skinininden bugün 1 tane daha aldım. Fakat bu skin biraz daha aşınmış görünüyor gibi. Aynı skin derecesi. Eskimiş, sattığım skinde eskimiş derecesindeydi. Fakat ben o sattığım AWP skininin floatını unuttum. Belki bana öyle geliyordur diye sattığım AWP skininin floatına bakacaktım. Fakat sattığım AWP'nin float'ını göremiyorum. Bunu görmek float görme eklentisini kullandığım halde göremiyorum. Bunu nasıl görebilirim? Mümkün müdür?

Eğer Chrome kullanıyorsanız Steam Inventory Helper eklentisi işinize yarar gibime geliyor. (Eklenti kullandığınızı görmemişim kusura bakmayın)

Şunu bir dene kardeş; sattığın adamın hesabını arat, envanteri herkese açık ise skini bul, oyunda görüntüle de.
Teşekkür ederim, buldum AWP'mi. Sattığım AWP'min float'ı 0.39009559154510 iken şuan da aldığım 0.39722862839699'imiş. Herhalde gözle görülecek bir fark yapmaz. Teşekkürler hocam tekrardan. Yapar mı hocam gözle görülecek bir fark?

Rica ederim. Flot hastası biri olarak fark görmen için bu aralıkta bir skin ise en az 0.2800 ya da 0.2900 civarına düşmesi lazım. Az aşınmışlarda bile 0,1500 ten 0.1200 kadar düşse bile bazı skinlerde hiçbir fark belli olmuyor skin faktörü önemli bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…