cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #11 men0fhonor dedi: Süper hocam. Oynamaya bağlı olarak belli sürede kara geçilebilir öyleyse. Genişletmek için tıkla... Evet, hocam gerçekten de öyle. Her hafta 2 kasa düşürme hakkınız oluyor. Zaten hesaplarsanız, ultra kazançlı çıkıyorsunuz mis mis.
men0fhonor dedi: Süper hocam. Oynamaya bağlı olarak belli sürede kara geçilebilir öyleyse. Genişletmek için tıkla... Evet, hocam gerçekten de öyle. Her hafta 2 kasa düşürme hakkınız oluyor. Zaten hesaplarsanız, ultra kazançlı çıkıyorsunuz mis mis.
men0fhonor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Nisan 2023 #12 cumali_032 dedi: Evet, hocam gerçekten de öyle. Her hafta 2 kasa düşürme hakkınız oluyor. Zaten hesaplarsanız, Ultra kazançlı çıkıyorsunuz mis mis. Genişletmek için tıkla... Aslında para kazanmak için almayacağım. Skin ve ranklar için almayı düşünüyorum ama uzun vadede verdiğim parayı geri almak çok iyi olur hocam. Teşekkür ederim.
cumali_032 dedi: Evet, hocam gerçekten de öyle. Her hafta 2 kasa düşürme hakkınız oluyor. Zaten hesaplarsanız, Ultra kazançlı çıkıyorsunuz mis mis. Genişletmek için tıkla... Aslında para kazanmak için almayacağım. Skin ve ranklar için almayı düşünüyorum ama uzun vadede verdiğim parayı geri almak çok iyi olur hocam. Teşekkür ederim.
B BronzDeniz Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #13 cumali_032 dedi: Evet, hocam gerçekten de öyle. Her hafta 2 kasa düşürme hakkınız oluyor. Zaten hesaplarsanız, Ultra kazançlı çıkıyorsunuz mis mis. Genişletmek için tıkla... Seçkin hesap zorunlu değilken gelen kasaları satıp UPS skini almıştım 3 yılda 4 lira kâr temizinden.
cumali_032 dedi: Evet, hocam gerçekten de öyle. Her hafta 2 kasa düşürme hakkınız oluyor. Zaten hesaplarsanız, Ultra kazançlı çıkıyorsunuz mis mis. Genişletmek için tıkla... Seçkin hesap zorunlu değilken gelen kasaları satıp UPS skini almıştım 3 yılda 4 lira kâr temizinden.