N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 4 Nisan 2023 #11 Thrian dedi: Şu an 250 TL ve muhtemelen zamlanır diye tahmin ediyorum CS 2'de. Seçkin hesap açınca her hafta item mi veriyor? Bu seçkine özel mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır zamlanacak yüksek ihtimal ile.
Thrian dedi: Şu an 250 TL ve muhtemelen zamlanır diye tahmin ediyorum CS 2'de. Seçkin hesap açınca her hafta item mi veriyor? Bu seçkine özel mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır zamlanacak yüksek ihtimal ile.
Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 4 Nisan 2023 #12 bozkurt11 dedi: Seviye atlayınca gelme olasılıgı daha fazla ama normal oyundaykende cıkıyor. Bir haftada 2 esya düsmez 1 hafta en Max 1 esya ve 1 kasa verir. Genişletmek için tıkla... Peki o hafta seviye atlamadım ama bir kaç maça girdim. Kasa ve eşya yine de verir mi yoksa illa seviye atlamam mı lazım ?
bozkurt11 dedi: Seviye atlayınca gelme olasılıgı daha fazla ama normal oyundaykende cıkıyor. Bir haftada 2 esya düsmez 1 hafta en Max 1 esya ve 1 kasa verir. Genişletmek için tıkla... Peki o hafta seviye atlamadım ama bir kaç maça girdim. Kasa ve eşya yine de verir mi yoksa illa seviye atlamam mı lazım ?
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 4 Nisan 2023 #13 Thrian dedi: Peki o hafta seviye atlamadım ama bir kaç maça girdim. Kasa ve eşya yine de verir mi yoksa illa seviye atlamam mı lazım ? Genişletmek için tıkla... Genel de 1 tane veriyor. Kasa ya da eşya şansına göre.
Thrian dedi: Peki o hafta seviye atlamadım ama bir kaç maça girdim. Kasa ve eşya yine de verir mi yoksa illa seviye atlamam mı lazım ? Genişletmek için tıkla... Genel de 1 tane veriyor. Kasa ya da eşya şansına göre.
Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 4 Nisan 2023 #14 Mehmet Aldemir dedi: Genel de 1 tane veriyor. Kasa ya da eşya şansına göre. Genişletmek için tıkla... Yani bu ödülü almam için seviye atlamama gerek yok doğru mu anladım ? Seviye atlayınca gelen tamamen şans işi bu haftalıkla bir alakası yok mu ?
Mehmet Aldemir dedi: Genel de 1 tane veriyor. Kasa ya da eşya şansına göre. Genişletmek için tıkla... Yani bu ödülü almam için seviye atlamama gerek yok doğru mu anladım ? Seviye atlayınca gelen tamamen şans işi bu haftalıkla bir alakası yok mu ?
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 4 Nisan 2023 #15 Thrian dedi: Yani bu ödülü almam için seviye atlamama gerek yok doğru mu anladım ? Seviye atlayınca gelen tamamen şans işi bu haftalıkla bir alakası yok mu ? Genişletmek için tıkla... Her hafta çarşamba ya da perşembe günü sıfırlanıyor. Hafta da 1 kere seviye atlayınca 1 kere de rast gele maç sonu olacak şekilde 1 tane kasa 1 tane de eşya düşüyor. Ayrıca sadece seçkinler ile oynuyorsun. Son düzenleme: 4 Nisan 2023
Thrian dedi: Yani bu ödülü almam için seviye atlamama gerek yok doğru mu anladım ? Seviye atlayınca gelen tamamen şans işi bu haftalıkla bir alakası yok mu ? Genişletmek için tıkla... Her hafta çarşamba ya da perşembe günü sıfırlanıyor. Hafta da 1 kere seviye atlayınca 1 kere de rast gele maç sonu olacak şekilde 1 tane kasa 1 tane de eşya düşüyor. Ayrıca sadece seçkinler ile oynuyorsun.
Nosniy Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ3-4005U İntel HD Graphics Family 4GB Bellek Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #16 Thrian dedi: Şu an 250 TL ve muhtemelen zamlanır diye tahmin ediyorum CS 2'de. Seçkin hesap açınca her hafta item mi veriyor? Bu seçkine özel mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. Ama hile gelmeye devam eder ama 10 maçta 1 veya 2 hile gelir paran varsa ve almak istiyorsan alınır.
Thrian dedi: Şu an 250 TL ve muhtemelen zamlanır diye tahmin ediyorum CS 2'de. Seçkin hesap açınca her hafta item mi veriyor? Bu seçkine özel mi? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. Ama hile gelmeye devam eder ama 10 maçta 1 veya 2 hile gelir paran varsa ve almak istiyorsan alınır.