CS:GO seçkin alınır mı?

• Konuyu başlatan gorko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.171

gorko

Hectopat
Daha fazla  
250 TL için değer mi? Gunde 3-4 saat oynuyorum ortalama.
Kasa satıp parasını çıkarabilir miyim?
Sizce değer mi? Mesajlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
250 TL için değer mi? Gunde 3-4 saat oynuyorum ortalama.
Kasa satıp parasını çıkarabilir miyim?
Sizce değer mi? Mesajlarınızı bekliyorum.

Oynamaktan zevk alıyorsan tavsiye ederim. Bende o fiyatlardan aldım asla pişman değilim bu fiyatın gitgide artacağını düşünüyorum bu yüzden bir şans verilebilir.

Kutu satmaya bakarsan eğer almaya değmez çok az sayıda düşüyor çünkü.(bknz. ben) lvl aldıkça güya hediye veriyor ancak bana hep sprey veriyor bende şans yok sanırım.Alınır mı dersen kutu için değil ancak cs 2 için alınır diyebilirim.

Kutu satmaya bakarsan eğer almaya değmez çok az sayıda düşüyor çünkü.(bknz. ben) lvl aldıkça güya hediye veriyor ancak bana hep sprey veriyor bende şans yok sanırım.Alınır mı dersen kutu için değil ancak cs 2 için alınır diyebilirim.
Her haftada 1-2 kere düşüyor genelde bro oynamana da bağlı. Şansdan çok çünkü. Haftada bir desek 15 tl kasalardan muhtemelen 16 hafta sonra cs:go kendini amorti eder 4 ay. O arada CS2 çıkar zaten yeni çıkınca güzel bi operasyon ve kasalar gelir. Operasyon bileti alınır o paraya, yeni kasa geldiği haftalarda daha fazla oynanıp düşürülmeye çalışılır. Tek kasayla o operasyonu bile alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı