CS:GO seçkin alınır mı?

Nays ile aldım ben 50 tl indirim yapıyor. 1.5 hafta oldu alalı, şuan seçkin bana maaliyeti 145 tl'ye geldi indirim ve kasalarla. Tabii şansıma iyi kasalar düşürdüm.

Alıcaksan al şimdiden cs2 gelince kesin zamlanır

Nays ile aldım ben 50 TL indirim yapıyor. 1.5 hafta oldu alalı, şu an seçkin bana maaliyeti 145 TL'ye geldi indirim ve kasalarla. Tabii şansıma iyi kasalar düşürdüm.

Nays özel bir kart istiyor mu peki nasıl bir sistemle işliyor.

Bende almayı düşünüyorum ama 2 çıkınca şerefine ücretsiz dağıtabilirler mi onun korkusundayım zaten bu aralar biraz sıkışığım.

Bende almayı düşünüyorum ama 2 çıkınca şerefine ücretsiz dağıtabilirler mi onun korkusundayım zaten bu aralar biraz sıkışığım.

Böyle bir şey yapmazlar. Oyun ücretsiz olduğundan beri seçkin olmak başka bir olaydı hala da öyle. Oyunu bedava oynuyorsunuz zaten seçkin üyeliği dağıtacaklarına ihtimal bile vermiyorum. Ki her türlü parası çıkıyor zaten kasalar skinler düşecek.

Ortalama ne kadar sürede çıkıyor parası hocam.

Ortalama ne kadar sürede çıkıyor parası hocam.

Hocam her hafta 1 adet ürün düşürme garantiniz var oyunda. 1 kasa için ortalama 10 15 TL ( pahalısı da var ) diye hesap edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…