CS:GO seçkin alınır mı?

l.eScobar

Hectopat
Daha fazla  
CS2 çıkmasını beklemek mi şimdiden almak mı? Ne yararı olur bana şimdi alırsam? Veya zararı olur mu? CS2 CS:GO'nun üstüne güncelleme ile gelecekmiş sonradan bir sorun falan olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 çıkmasını beklemek mi şimdiden almak mı? Ne yararı olur bana şimdi alırsam? Veya zararı olur mu? CS2 CS:GO'nun üstüne güncelleme ile gelecekmiş sonradan bir sorun falan olur mu?

Hocam alınır ben 2 ayda parasını çıkarttım bir zat hesapladım şu ana kadar 1245 TL kazanmışım.

Oyunun üstüne güncelleme olarak gelecek. Eğer oynamakta kararlıysanız alınır. Hile olayları eskisi kadar yok ama CS2 duyurulduktan sonra bayağı bir toxic kitle toplandı oyuna. Eskiden Ruslar gelince karşıya aha toxicleneceğiz derdik, şimdi Türk gelince diyoruz. Değer meğer tanımıyorlar dini değerlerden ailevi değerlere her şeye söverek toxicliyorlar. Kesinlikle oyuna Valorant'ta olduğu gibi bir ban sistemi gelmeli. 1 haftalığına mute cezası vs.

Oyunun üstüne güncelleme olarak gelecek. Eğer oynamakta kararlıysanız alınır. Hile olayları eskisi kadar yok ama CS2 duyurulduktan sonra bayağı bir toxic kitle toplandı oyuna. Eskiden Ruslar gelince karşıya aha toxicleneceğiz derdik, şimdi Türk gelince diyoruz. Değer meğer tanımıyorlar dinden ailevi değerlere her şeye söverek toxicliyorlar. Kesinlikle oyuna Valorant'ta olduğu gibi bir ban sistemi gelmeli. 1 haftalığına mute cezası vs.
Birisi küfürden çok fazla reportlandıysa maça girince herkeste otomatik muteleniyor ama nadir rastgeldim.

Şimdiden alırsan CS2 çıkana kadar düşürdüğün kasalarla verdiğin paranı çıkartırsın. Ayrıca ben CS2 çıkınca fiyatta artışa gideceğini düşünüyorum Valve'ın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı