CS:GO seçkin alınır mı?

Böyle yapamazsın ama steam paran ile cs go topluluk pazarından item alarak bazı sitelerde bu itemi %10 gibi komisyon farkı ile satabilirsin. Sattığında site parayı kartına yollar.

Yanlış bilgi
Olur bizzat kendim yaptım ama skini satarken biraz komisyon kesiyor. Ayrıca bu işlemi çok kez tekrarlarsan bir daha iadelerin kabul edilmez haberin olsun. İstiyorsan Bynogame gibi sitelerden skini satabilirsin biraz geç satılsa da paran karta gelir.

Merhaba CS:GO seçkin almayı düşünüyorum 250 TL değer mi ve oyundan kastığım itemler ile kâr eder miyim?
CS:GO'daki seçkin CS2'de geçerli olacak mı?

Her türlü o para çıkıyor hocam ben 120 TL iken aldım çıkan kasalarla birlikte 200 TL kâr ettim.

Merhaba CS:GO seçkin almayı düşünüyorum 250 TL değer mi ve oyundan kastığım itemler ile kâr eder miyim?
CS:GO'daki seçkin CS2'de geçerli olacak mı?

CS2'de geçerli olacak. Kesinlikle kar edersin ben ilk oynayışımda 200TL'lik kasa düşürdüm

Birkaç hafta önce tek bir maçta arkadaşa 130 TL'lik kasa düştü her türlü paranı katlarsın.

Merhabalar. Bende bugün karta para attım CS seçkin almak için ama kararsızım. Parasını çıkarıyor ve devamında kâr da bırakıyor. O yüzden alasım var. Fikir verirseniz sevinirim. Hayırlı bayramlar.

Hocam bu işlemi 3-4 kez yaptım sabah 10 gibi de yapmıştım hala kabul edilmedi ondan olabilir mi? Ama Steam cüzdana iade ettim karta değil.

Ben alalı 1 hafta oluyor az önce 1250 TLlik desert eagle skini düşürerek paramı çıkarttım .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…