theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 21 Nisan 2023 #21 larenno dedi: Böyle yapamazsın ama steam paran ile cs go topluluk pazarından item alarak bazı sitelerde bu itemi %10 gibi komisyon farkı ile satabilirsin. Sattığında site parayı kartına yollar. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam paramı karta atmamın tek yolu bu mudur?
larenno dedi: Böyle yapamazsın ama steam paran ile cs go topluluk pazarından item alarak bazı sitelerde bu itemi %10 gibi komisyon farkı ile satabilirsin. Sattığında site parayı kartına yollar. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam paramı karta atmamın tek yolu bu mudur?
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #22 theumtkyd dedi: Hocam Steam paramı karta atmamın tek yolu bu mudur? Genişletmek için tıkla... Veya bir arkadaşına tanıdığına internetten forumdan birilerine iban karşılığı oyun hediye edersin daha güvenli olur. theumtkyd dedi: Hocam Steam paramı karta atmamın tek yolu bu mudur? Genişletmek için tıkla... anladığım kadarıyla karttan yöne endişen var ben de bunu yapmayı düşünüyorum sanal kart açacağım gibi duruyor bunu da deneyebilirsin
theumtkyd dedi: Hocam Steam paramı karta atmamın tek yolu bu mudur? Genişletmek için tıkla... Veya bir arkadaşına tanıdığına internetten forumdan birilerine iban karşılığı oyun hediye edersin daha güvenli olur. theumtkyd dedi: Hocam Steam paramı karta atmamın tek yolu bu mudur? Genişletmek için tıkla... anladığım kadarıyla karttan yöne endişen var ben de bunu yapmayı düşünüyorum sanal kart açacağım gibi duruyor bunu da deneyebilirsin