CS:GO seçkin alınır mı?

Merhaba CS:GO seçkin almayı düşünüyorum 250 TL değer mi ve oyundan kastığım itemler ile kâr eder miyim?
CS:GO'daki seçkin CS2'de geçerli olacak mı?

Evet parasını çıkarırsın. Ama biraz oynaman lazım en az ayda 3 kasa düşürmeye çalış. Öyle çok kolay çıkarırsın parasını. Oyundan da sevk alıyorsan da o sana artısı olur.

Merhaba CS:GO seçkin almayı düşünüyorum 250 TL değer mi ve oyundan kastığım itemler ile kâr eder miyim?
Leveli düşük olursa daha iyi olur benimki 14 leveldi level atladıkça ölüm maçı girerek 1 haftada 3 kasa (80 tl değerinde) düşürdüm. Anladığım kadarıyla her level atlamada 2 item düşürme hakkı veriyor ölüm maçı 10 dakika olduğundan dolayı level kasmak zor değil.

Arkadaşlar bir de mesela ben seçkin aldım 50 TL lık skin düşürdüm atıyorum bu skini pazarda satıp 50 TL'ye oyun alsam rastgele daha sonra oyunu iade edip iade parasını karta gönder yapsam iade yerinden olur mu Steam izin verir mi?

Hocam geçen hafta seçkin aldım aldığımdan beri toplasan 15 saat civarı oynadım 110 lirasını çıkardım. Heleki çok daha aktif oynayan biriyseniz çok rahat parasını çıkarırsınız.

Arkadaşlar bir de mesela ben seçkin aldım 50 TL'lık skin düşürdüm atıyorum bu skini pazarda satıp 50 TL'ye oyun alsam rastgele daha sonra oyunu iade edip iade parasını karta gönder yapsam iade yerinden olur mu Steam izin verir mi?

Olmaz Steam cüzdanınla aldığın şey yine Steam cüzdanına iade ediliyor.

Arkadaşlar bir de mesela ben seçkin aldım 50 TL lık skin düşürdüm atıyorum bu skini pazarda satıp 50 TL'ye oyun alsam rastgele daha sonra oyunu iade edip iade parasını karta gönder yapsam iade yerinden olur mu Steam izin verir mi?
Öyle bir sey yok diye biliyorum. Mecbur minimum %20 zararla karta göndereceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı