M mesutmtw Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 Kaos5801 dedi: Bir tık geç kaldın. Oyunu oynayacak isen al daha da zam gelecektir. Şuan kasa fiyatları dipte. Genişletmek için tıkla... günde 4-5 el falan oynarım dropların cs2 den sonra zamlanacagı soylenıyor
Kaos5801 dedi: Bir tık geç kaldın. Oyunu oynayacak isen al daha da zam gelecektir. Şuan kasa fiyatları dipte. Genişletmek için tıkla... günde 4-5 el falan oynarım dropların cs2 den sonra zamlanacagı soylenıyor
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 Picasso ZZ dedi: Kasa fiyatları artar mı ileride? Genişletmek için tıkla... Herkes bir şeyin yatırımı peşinde olduğu için düşüyor, çok büyük satılmalar veya bir tepki yok ama illaki uzun vadede artar.
Picasso ZZ dedi: Kasa fiyatları artar mı ileride? Genişletmek için tıkla... Herkes bir şeyin yatırımı peşinde olduğu için düşüyor, çok büyük satılmalar veya bir tepki yok ama illaki uzun vadede artar.
FTimurlenk Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #13 Picasso ZZ dedi: Kasa fiyatları artar mı ileride? Genişletmek için tıkla... CS2 geleceği için artabilir
Picasso ZZ dedi: Kasa fiyatları artar mı ileride? Genişletmek için tıkla... CS2 geleceği için artabilir
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Eylül 2023 #14 O kutsal soru geldi yine. Alınır dost, bugüne kadar almaman hata. Birkaç ayda çıkarırsın parasını oynarsan.
O kutsal soru geldi yine. Alınır dost, bugüne kadar almaman hata. Birkaç ayda çıkarırsın parasını oynarsan.
Ç çoksıcakhava Picopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #15 Şu an zorda değilsen ve oyunu sürekli olarak oynayacaksan düşünmeden al ve oyunda kasada sürekli düşüyor 30 40 liralık kasalar 2 haftada bir.
Şu an zorda değilsen ve oyunu sürekli olarak oynayacaksan düşünmeden al ve oyunda kasada sürekli düşüyor 30 40 liralık kasalar 2 haftada bir.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 4 Eylül 2023 #16 Al.Zaten kasalardan parasını çıkarırsın.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.318 Makaleler 12 Çözümler 59 4 Eylül 2023 #17 mesutmtw dedi: Baslıkta yazıldıgı gıbı arkadaşlar şu anda zam gelmeden Prime almak mantıklı mı? Gelen droplara zam gelir mı karlı çıkar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alıp pişman olmadığım tek şey. Almazsanız pişman olursunuz.
mesutmtw dedi: Baslıkta yazıldıgı gıbı arkadaşlar şu anda zam gelmeden Prime almak mantıklı mı? Gelen droplara zam gelir mı karlı çıkar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alıp pişman olmadığım tek şey. Almazsanız pişman olursunuz.
M mesutmtw Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #18 Keremmss dedi: O kutsal soru geldi yine. Alınır dost, bugüne kadar almaman hata. Birkaç ayda çıkarırsın parasını oynarsan. Genişletmek için tıkla... kanka yenı basladım ya bu zamana kadar almamamın sebebı oydu yenı pc aldım 328914 dedi: Alıp pişman olmadığım tek şey. Almazsanız pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... cevap veren herkese teşekkür ederim sanırım bi zamandan sonra parası her türlü çıkıyor bügün alırım
Keremmss dedi: O kutsal soru geldi yine. Alınır dost, bugüne kadar almaman hata. Birkaç ayda çıkarırsın parasını oynarsan. Genişletmek için tıkla... kanka yenı basladım ya bu zamana kadar almamamın sebebı oydu yenı pc aldım 328914 dedi: Alıp pişman olmadığım tek şey. Almazsanız pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... cevap veren herkese teşekkür ederim sanırım bi zamandan sonra parası her türlü çıkıyor bügün alırım
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #19 mesutmtw dedi: Baslıkta yazıldıgı gıbı arkadaşlar şu anda zam gelmeden Prime almak mantıklı mı? Gelen droplara zam gelir mı karlı çıkar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçen ay aldım, dün 750 liralık Sticker Kapsüle 2 düşürdüm, çok sevindim ve sorunuza gelirsek hayli hayli paranızı çıkarırsınız.
mesutmtw dedi: Baslıkta yazıldıgı gıbı arkadaşlar şu anda zam gelmeden Prime almak mantıklı mı? Gelen droplara zam gelir mı karlı çıkar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçen ay aldım, dün 750 liralık Sticker Kapsüle 2 düşürdüm, çok sevindim ve sorunuza gelirsek hayli hayli paranızı çıkarırsınız.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.073 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 4 Eylül 2023 #20 Şansına bağlı olarak parasını 1 ayda bile çıkarabilirsin. Arkadaş 3 hafta önce aldı. Bugün hydra operasyonu kasası düşürdü. 750TL lik kasa.
Şansına bağlı olarak parasını 1 ayda bile çıkarabilirsin. Arkadaş 3 hafta önce aldı. Bugün hydra operasyonu kasası düşürdü. 750TL lik kasa.