CS:GO seçkin alınır mı?

İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB.
Ekran kartı 1 GB AMD Radeon HD 5670.

Sizce alınır mı? Aldığımda CS 2 gelince kaldıramama gibi bir şey olur mu?

Anakartınız nedir? Biraz yükseltme yaparsanız düşükte 50FPS de gezer gibi.

Cs2 de zevk alamazsınız ama almakta fayda var fiyatı daha da artar çünkü garanti verebilirim.

Valve gözümden iyice düştü hocam benim tam sürümde gelse çöp PC'ler için bir şey yapacaklarını düşünmüyorum adamlara birçok kişi Twitter'da şikayet etti ani FPS düşüşü yaşayan çok fazla kullanıcı var çöp pcleri saymıyorum bile onlar CS:GO'da şu an zaten mecbur CS:GO oynuyorlar CS2'den hayır geleceğini sanmıyorum çünkü Valve gözlerini ve kulaklarını kapamış kimsenin şikayetini duymamazlıktan geliyor Valve performans kaybını çözdük adlı bir video sunarsa bize ya da performans kaybı olduğunun farkındayız diye bir tweet atarsa işte benim gözüme girdi sayılır ve birçok kullanıcınında aynı şekilde gözüne girer.

Hocam CS:GO'yu çöp PC sahip benim gibi kişiler rahatlıkla oynuyor sanırım CS2 rezalet beta oyunu ile karıştırdınız siz CS:GO'yu Valve'ye birçok kişi CS2 rezalet olduğunu ani FPS kaybı yaşadığını ve optimizasyon ölü olduğunu söylemesine rağmen Valve gözlerini ve kulaklarını kapamış abuk sabuk hata raporları sunuyor insanlara, benim gözümden düştü sayılır çünkü CS:GO'nun bu kadar iyi Online olmasının nedeni de çöp PC'ye sahip kişilerdir sanırım Valve'de farkında değil CS:GO'nun Online'sini çöp pclerin oluşturduğunu.

CS2 de zevk alamazsınız ama almakta fayda var fiyatı daha da artar çünkü garanti verebilirim.
Şu anlık bu rezalet betada zevk alamaması normal hocam ani FPS düşüşü ve optimizasyon ölü olması nedeniyle arkadaş rahatlıkla oynayamaz zaten çöp PC sahip kişilerin çoğu şu an halen CS:GO oynamakta CS2 umarım bu sorun düzelir düzelmezse Online çok kaybeder ama ben düzeleceğini sanmıyorum insanlar o kadar ani FPS düşüşü yaşadığını dile getirmesine rağmen Valve abuk sabuk hata raporu sunuyor insanlara affedilemez bir saçmalık yapıyor Valve umarım farkında olur yaptığı hatanında Online kaybetmez ve ayağına sıkmaz.

O sistemle CS:GO oynamak zor anca CS source falan oynarsınız. CS2 imkansız.
CS:GO çöp pclerin can dostudur hocam CS2'de umarım Valve sayesinde çöp pclerin dostu olur olmayacak gibi görünüyor birçok kişi şikayetci ani FPS düşüşü ve optimizasyon ölü olduğunu ama Valve gözünü ve kulaklarını tıkamış resmen saçma saban tweet atıyor abuk sabuk hata raporu sunuyor.

İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB.
Ekran kartı 1 GB AMD Radeon HD 5670.

Sizce alınır mı? Aldığımda CS 2 gelince kaldıramama gibi bir şey olur mu?
Hocam ben şimdiden endişelendim çöp PC sahip kişiler çoktan endişelenmeye başladı bile şu an hepsi CS:GO'ya geri dönmüş durumda CS2 betası şu an rezalet ani FPS düşüşü ve optimizasyonun ölü olmasını şikayet eden birçok kişi var ama Valve gözlerini ve kulaklarını kapamış abuk sabuk tweet atıp saçma sapan hata raporu sunuyor umarım Valve performans kaybı için harika özellikler geliştirdik gibi benzer bir video sunarda hem çöp pcleri hem de sorun yaşayan kişilerin gözüne girer ve yatıştırır.

Son düzenleme:

Sen CS:GO'yu çok seviyon anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…