@275713 hocam beta bittiğinde gerçekten FPS düşüşünün olmayacagını mı söylüyorsunuz?
Hocam sadece herkes düzeltilir diyor ama Valve hiç bununla ilgili ne video sundu ne tweet attı yani ben söylemiyorum öyle bir şey dikkatlı okuyun ben FPS düşüşünü ve optimizasyonunu düzeltmeyeceğini düşünüyorum fazla umursamıyor sanki Valve.@275713 hocam beta bittiğinde gerçekten FPS düşüşünün olmayacagını mı söylüyorsunuz?
Hocam sadece herkes düzeltilir diyor ama Valve hiç bununla ilgili ne video sundu ne tweet attı yani ben söylemiyorum öyle bir şey dikkatlı okuyun ben FPS düşüşünü ve optimizasyonunu düzeltmeyeceğini düşünüyorum fazla umursamıyor sanki Valve.
Hocam orası öyle ama ben CS:GO'da 60-70 arası FPS alıyorum ama CS2'de felaket derece kötü FPS alıyorum 20-30 arası ve bir anda bir ekran donuyor ki yeniden başlatıyorum bilgisayarı az kalsın PC'mi bozacaktı.Sanmıyorum. GO ya göre düşüş mutlaka olacaktır.
Bana betaya göre konuşmayın gibi bir şey dediniz o yüzden dedim.Hocam sadece herkes düzeltilir diyor ama Valve hiç bununla ilgili ne video sundu ne tweet attı yani ben söylemiyorum öyle bir şey dikkatlı okuyun ben FPS düşüşünü ve optimizasyonunu düzeltmeyeceğini düşünüyorum fazla umursamıyor sanki Valve.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.