Arkadaşlar CS:GO seçkin hesap fiyatı nedir? Oyun içinde 214.95 TL yazıyor fakat tıkladığımda 123TL'ye Steam üzerinden alınıyor. Fiyatı tam olarak nedir? Açıklayabilecek var mıdır acaba?
Gülen arkadaşı anlamıyorum arkadaş %100 doğru söylemiş. 4-5 ay ara verdim, bugün tekrar başladım yine hile geldi adamın 52 seviye profili var bir ton değerli skini var aim, wallhack hepsini açtı vallahi.
Gülen arkadaş kendince haklıdır belki de? En son rekabetçi ya da yoldaşta hile göreli 2 yıl oldu. Hesabınızın güven faktörü yerlerde ise bu normaldir, 3 tane hizmet madalyam, sadakat rozetim ve 450 küsur tane de profil övgüm var ve asla hile gelmiyor. Arada yanıma yeni alan arkadaşlarımı aldığımda ise 5-10 maçta bir hile geliyor çünkü güven faktörleri düşük. Anlayacağınız hile gelip gelmemesi size bağlı. Bunlar da hesabımın içinden alınan ekran görüntüleri;
Gülen arkadaş kendince haklıdır belki de? En son rekabetçi ya da yoldaşta hile göreli 2 yıl oldu. Hesabınızın güven faktörü yerlerde ise bu normaldir, 3 tane hizmet madalyam, sadakat rozetim ve 450 küsur tane de profil övgüm var ve asla hile gelmiyor. Arada yanıma yeni alan arkadaşlarımı aldığımda ise 5-10 maçta bir hile geliyor çünkü güven faktörleri düşük. Anlayacağınız hile gelip gelmemesi size bağlı. Bunlar da hesabımın içinden alınan ekran görüntüleri; Eki Görüntüle 1369846 Eki Görüntüle 1369847
Gülen arkadaş kendince haklıdır belki de? En son rekabetçi ya da yoldaşta hile göreli 2 yıl oldu. Hesabınızın güven faktörü yerlerde ise bu normaldir, 3 tane hizmet madalyam, sadakat rozetim ve 450 küsur tane de profil övgüm var ve asla hile gelmiyor. Arada yanıma yeni alan arkadaşlarımı aldığımda ise 5-10 maçta bir hile geliyor çünkü güven faktörleri düşük. Anlayacağınız hile gelip gelmemesi size bağlı. Bunlar da hesabımın içinden alınan ekran görüntüleri; Eki Görüntüle 1369846 Eki Görüntüle 1369847