Haftada 50-60TL arası kasa düşürebiliyorsunuz. 20 liralık kasa veya 50 kuruşluk skin de çıkabilir tabii. Yeterince şanslıysanız beş hafta civarına parasını çıkartabilirsiniz. Bunları düşürmek için iyi oynamanıza da gerek yok.
Veya zam gelme ihtimaline karşı GoW alabilirsiniz. Sisteminiz de yeterliyse çok keyifli bir deneyim sunacaktır.
Haftada 50-60TL arası kasa düşürebiliyorsunuz. 20 liralık kasa veya 50 kuruşluk skin de çıkabilir tabii. Yeterince şanslıysanız beş hafta civarına parasını çıkartabilirsiniz. Bunları düşürmek için iyi oynamanıza da gerek yok.
Veya zam gelme ihtimaline karşı GoW alabilirsiniz. Sisteminiz de yeterliyse çok keyifli bir deneyim sunacaktır.
CS Prime alırsanız God Of War'un dahi parasını uzun vadede çıkarabilirsiniz. God Of War'ı Steam'de 70 saat oynadım, hala oynuyorum, ileride de oynayacağım ancak ben olsam CS Prime alırdım.
Global Offensive'de prime almanızı öneririm. @brkyozell Hocamın dediği gibi God Of War'un parasını çıkarabilirsiniz. Artabilir de. Size ek bir gelir olabilir. YTD
Global Offensive'de Prime almanızı öneririm. @brkyozell hocamın dediği gibi God of War'un parasını çıkarabilirsiniz. Artabilir de. Size ek bir gelir olabilir. Ytd.