CS:GO seçkin vs oyun

Level atlayabiliyorsun, item düşürmüyorsun. Daha doğrusu düşüremiyorsun. Haftada 1 kasa 1 item oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen Valorant ya da LoL oynama o zaman. Seni çok üzerler

İstedğin kadar atla seviye ama haftada 1 kere seviye atladıgında bir daha ödül vermiyor eskisi gibi.

Sen Valorant ya da LoL oynama o zaman. Seni çok üzerler

Yok LoL'de o kadar tilt olmuyorum eskisi gibi değil çok küfür eden trolleyen denk gelmiyor onda da AFK geliyor ama bu aralar CS de tilt olduğum kadar hiçbir oyunda olmuyorum Yunan ermeni yahudi Rus hepsinden geliyor biri düzgün oynasa biri tilt ediyor LoL'de ne olursa olsun Hero gücü büyük etken bir mundo ne kadar kolsuz olsa da önde tanklamaya yetiyor CS de öyle olmuyor ban sistemi de düzgün değil LoL'de sen kimseye karismaz sakin olursan çok nadir sana satasilir CS de direk ırkçılık küfrü yiyosun adamları 20 round taşı flame ye o kadar sonra seni sondan bir önceki round kicklesinler.

Hocam artık o değişti artık haftada level atlarsan tek seferlik 1 kasa bir de seviye ödülü alıyorsun.

Hocam oyunu birakmadan önce öyle bir muhabbet dönuyordu zaten ama lv alınca atiyordu yine de bilmiyorum ya daha sonradan değişti ya da yanlışınız var bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…