Övgü almayın, boşu boşuna satan insanlara para kazandırırsınız, ayrıca övgü alıp da güven faktörü yükselen birini görmedim ben. Güven faktörünüz düştüğünde yakındakilerde ve karşı takımda çoğunlukla övgü alan insanlar oluyor. CS:GO'ya mail atman yeterli. CS:GO - Trust Factor Matchmaking - Counter-Strike: Global Offensive - Veri Tabanı - Steam SupportGüven faktörünün yükselmesi için "commend/övgü" alman lazım. Takım arkadaşların senden memnun kalınca atıyor genelde.
Güven Faktörü'mü iyileştirmek için ne yapmalıyım?ayrıca övgü alıp da güven faktörü yükselen birini görmedim ben.
CS:GO - Trust Factor Matchmaking - Counter-Strike: Global Offensive - Veri Tabanı - Steam Support
Takım arkadaşların senden memnun kalınca atıyor genelde.
"Maçlarımın kalitesi düşük olduğu için düşük bir Güven Faktörü'ne sahip olduğumdan şüpheleniyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim?Güven Faktörü'mü iyileştirmek için ne yapmalıyım?
Güven Faktörü'nü iyileştirmenin tek yolu, olumlu bir CS:GO ve Steam topluluğu üyesi olmaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.