S serhatterimler Hectopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 11 16 Temmuz 2018 #1 Herkese merhaba. CS:GO oyununda güzel ses kasabilecegim, orta bütçeli bir kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Kulağımı rahatsız etmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2018
Herkese merhaba. CS:GO oyununda güzel ses kasabilecegim, orta bütçeli bir kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Kulağımı rahatsız etmesini istemiyorum.
okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 16 Temmuz 2018 #2 Fiyat belirtirseniz, daha sağlıklı yardımcı olunabilir. Orta bütçe kavramı kişiliğe göre değişir.
S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Temmuz 2018 #4 Logitech G230 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık (981-000540) Fiyatı Ben bunu 2 yıl önce 150 TL 'ye almıştım ahaha fiyata bakın şimdi. Çok süper değil ancak CS:GO için fazlasıyla yeterli supremeye ulaştım bununla.
Logitech G230 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık (981-000540) Fiyatı Ben bunu 2 yıl önce 150 TL 'ye almıştım ahaha fiyata bakın şimdi. Çok süper değil ancak CS:GO için fazlasıyla yeterli supremeye ulaştım bununla.
Murat Koçak Kilopat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 186 Yer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2018 #5 Açıkcası tam olarak fiyat vermediğiniz için size HyperX Cloud 2'yi önerebilirim, tanıdığım herkes bu kulaklıktan memnun, benim kullandığım kulaklık ise Logitech G231 açıkcası CS:GO içerisinde çok iyi bir ses performansı var ve bu bana yetiyor.
Açıkcası tam olarak fiyat vermediğiniz için size HyperX Cloud 2'yi önerebilirim, tanıdığım herkes bu kulaklıktan memnun, benim kullandığım kulaklık ise Logitech G231 açıkcası CS:GO içerisinde çok iyi bir ses performansı var ve bu bana yetiyor.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #6 Düşük bütçeli olarak Masterpulse MH320, yüksek bütçe olarak Masterpulse MH750 modelimizi önerebiliriz.
Düşük bütçeli olarak Masterpulse MH320, yüksek bütçe olarak Masterpulse MH750 modelimizi önerebiliriz.