Bence satmanız mantıksız olur cs2 çıktıgında hype oldu o yuzden fiyatlsr artti cs2 çıktığındada tam olarak artacak ve kasada sertleştirilmiş kasa ak var cs de yansimasi baya iyi cs çıktığında elde etmek icin açılcak ve kasa fiyati artacak
Hocam 2021'de aynı kasayı bende düşürdüm, yarım saat sonra kasayı sattım. O zamanlar bıçağı bırakın, eldiven bile alınmıyordu o paraya. Zaten drop sistemide güncellendi, haftada 1 kasaya düştü. Aceleniz yoksa satmayın, nadir bir kasa olduğu için zaman geçtikçe fiyatı artacaktır. Eğerki satmakta kararlı olursanız ben alabilirim
Piyasada az olan itemin değeri her zaman artar. Konu CS ise banko artar. Zaten kasanın içeriğine baktığımızda değerli skinleri barındırıyor. Bekletip satabilirsiniz ya da satıp elde kalan para ile kapsül sticker yatırımı da yapabilirsiniz. Mevcut olan parayı orta vadede en az 2X yapabilirsiniz. Şu an herkes deli gibi kapsül satın alıp bekletiyor mesela.
Knk bı kere skin fiyatları asla düşmez aksine artar şuan skin yatirimi yapanlar kârlı. Sonra zamlı fiyattan skin alip pişman olma ha. Ne komik adamsın düşecek diyor ya hala (cs2 bu yalnız)