Astaeroth Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #11 Stelios dedi: Arkadaşlar ben bu dediğiniz kodları nereye yazacağım? Dediğiniz yerler açılmıyor bende bayağı denedim. bilgisayardan pek anlamıyorum da maalesef. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan konsolu açmak gerekli ayarlara gir konsol yaz onu aç sonra " bu tuşa bas.
Stelios dedi: Arkadaşlar ben bu dediğiniz kodları nereye yazacağım? Dediğiniz yerler açılmıyor bende bayağı denedim. bilgisayardan pek anlamıyorum da maalesef. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan konsolu açmak gerekli ayarlara gir konsol yaz onu aç sonra " bu tuşa bas.
niyazicankeles Centipat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel soğutmacı 7 Eylül 2023 #12 Stelios dedi: Arkadaşlar ben bu dediğiniz kodları nereye yazacağım? Dediğiniz yerler açılmıyor bende bayağı denedim. bilgisayardan pek anlamıyorum da maalesef. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan geliştirici konsolu aç kontrollerden tuş ayarla konsolu açıp oraya yapıştır bu kodları kanka.
Stelios dedi: Arkadaşlar ben bu dediğiniz kodları nereye yazacağım? Dediğiniz yerler açılmıyor bende bayağı denedim. bilgisayardan pek anlamıyorum da maalesef. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan geliştirici konsolu aç kontrollerden tuş ayarla konsolu açıp oraya yapıştır bu kodları kanka.
DenizİlyasMert Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #13 Ana sayfada ayarlara gir orda oyun yazan yere tıkla başta oyun yazıyor konsolu aç gibi bi şey çıkıyor onu aktif yapacaksın " tuşuna tıklayarak konsolu açacaksın
Ana sayfada ayarlara gir orda oyun yazan yere tıkla başta oyun yazıyor konsolu aç gibi bi şey çıkıyor onu aktif yapacaksın " tuşuna tıklayarak konsolu açacaksın